# #

9 Οκτ 2013

H καθηγήτρια που έκανε το αυτονόητο....!!!!!!!!!!!!!

Χρειάζονται τελικά κότσια για να κάνεις το αυτονόητο?
Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης επιτέθηκε στη λαϊκή του Μεσολογγίου κανείς δεν τόλμησε να τους αντιπαρατεθεί. Με εξαίρεση ίσως τη Μάχη Παπαζήση, μια συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που ύψωσε το ανάστημα της απέναντι στους χρυσαυγίτες.
Κανείς από τη λαϊκή δεν τόλμησε να ..
αρθρώσει λέξη απέναντι σε αυτή την επίδειξη βίας, παρά μόνο η Μάχη Παπαζήση, συνταξιούχος εκπαιδευτικός. «Δεν έκανα κάτι σπουδαίο. Δεν μπορείς να κάθεσαι στην άκρη και να μη μιλάς. Έκανα το αυτονόητο», λέει στα Νέα.
“Οπως αναφέρει η ίδια εκείνο το πρωινό, οι χρυσαυγίτες έβριζαν και κλωτσούσαν. «Τους ρώτησα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα. Με ποια δικαιοδοσία πήραν στα χέρια τους το νόμο; Τους είπα ότι αυτό συνιστά αντιποίηση αρχής και ότι λειτουργούν όπως το παρακράτος που δολοφόνησε τον Λαμπράκη».
Πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία, αλλά της συνέστησαν να την προσκομίσει αργότερα γραπτώς. Δεν σημείωσαν καν τα στοιχεία της στο βιβλίο συμβάντων. Την επομένη συνέταξε την καταγγελία και την έστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Έπειτα από 15 ημέρες, όταν δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία την κάλεσαν από το Τμήμα.
Η ίδια βρισκόταν χθες, Τρίτη, στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη του Μπαρμπαρούση που τελικά αναβλήθηκε. Αρκετοί ήταν αυτοί που την αναγνώρισαν και θέλησαν να της σφίξουν το χέρι λέγοντας της:«Μπράβο, είχες κότσια». Η απάντησή της όμως πάντα σεμνή και αποστομωτική: «Έκανα απλά το αυτονόητο».
Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

 1. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ..."
  Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ "ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ" [ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ!], ΚΑΤΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΔΙΚΑΙΟΥ" ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ.
  Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ;...
  Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΕ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ;
  ΤΗΝ ΜΗ ΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.