# #

2 Αυγ 2013

Όταν συμμαχείς με τον διάβολο...



Η καταστροφή του δάσους στις Σκουριές Χαλικιδικής και της ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, είναι μια γνωστή ιστορία. 

Γνωστός είναι και ο τρόπος που το "κατάφερε" αυτό η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Με την αμέριστη βοήθεια της πολιτείας, που προσφέρθηκε με τα ΜΑΤ. Αυτά λειτούργησαν υπέρ της εταιρίας και εναντίον του περιβάλλοντος και των κατοίκων.

Σε ό,τι αφορά το marketing, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ έχει περάσει πλέον στο επόμενο επίπεδο. Σε αυτό κατά το οποίο μια εταιρία προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της στην κοινωνία. Η προσπάθεια αυτή γίνεται στο επίπεδο της επικοινωνίας και με τη βοήθεια των ΜΜΕ. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα ΜΜΕ... κρατούσαν κάποια απόσταση από τις εταιρίες εκείνες που οι δραστηριότητές τους ήταν αμφιλεγόμενες. Προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τα ΜΜΕ τη δική τους εικόνα.

Τον κανόνα αυτό ήρθε να ανατρέψει - ποιος άλλος - ο Ψυχάρης. 

Ο οποίος μέσω του γνωστού σε όλους χαβελέ δημοσιογράφου του ΒΗΜΑ FM και της εκπομπής του, προσέφερε στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ το "όχημα" για να αλλάξει την εικόνα της η εταιρία, ωραιοποιώντας την. 

Ο Ψυχάρης εισπράτει χρήματα για αυτήν την εξυπηρέτηση. 
Χρήμα βαμμένο κόκκινο από το αίμα των κομμένων δέντρων και τα ανοιγμένα κεφάλια των κατοίκων.

Όταν είσαι ο Ψυχάρης και συμμαχείς με το διάβολο, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πάρεις και τα λεφτά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.