# #

1 Αυγ 2013

Οι δαπάνες της Χρυσής Αυγής για το «κοινωνικό της έργο» και οι μισθοί των βουλευτών της






  Στις 29/7/2013 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» στον τηλεοπτικό σταθμό Extra, ο οποίος, ως γνωστόν, «είναι ο μόνος που προβάλλει τη Χρυσή Αυγή» —και με το παραπάνω, θα λέγαμε, λόγος για τον οποίον η Χ.Α. τον εξαιρεί από τα«τσοντοκάναλα»— 




το θέμα ήρθε πάλι στον μισθό των βουλευτών. Υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του Κασιδιάρη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση από το δίκιο που τον έτρωγε, ωρυόταν ότι ο μισθός αυτός ανέρχεται στις 8000 ευρώ και πλέον, και, φυσικά, ότι αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να μειωθεί στα. ..1000 ευρώ, δηλαδή στον μισθό περίπου ενός δημοσίου υπαλλήλου. 

Ο Κασιδιάρης, όπως και η Χ.Α., δεν χάνουν ευκαιρία να κατακρίνουν το κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα λόγω των υψηλών μισθών που έχει εξασφαλίσει στους βουλευτές. Και όλα αυτά, ενώ οι 18 βουλευτές της τον λαμβάνουν κάθε μήνα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου το κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα τον καταθέτει για πάρτη τους!


Όπως, επίσης, κάνουν χρήση όλων των προνομίων τα οποία το ίδιο σάπιο και σαθρό σύστημα τους χορηγεί, αρχής γενομένης από τα πολυτελή αυτοκίνητα  τα οποία μπορούσαν να αρνηθούν, αλλά τα δέχθηκαν για να μεταφέρουν πολύτεκνους και προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού τους έργου (μεταφορά μαρουλιών, καρπουζιών και λοιπών εδωδίμων), ή, απλώς, επειδή δεν είναι μαλάκες και τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα… 

Στην εύλογη απορία της Ραχήλ Μακρή, για ποιον λόγο, λοιπόν, δέχονται τον μισθό και δεν τον επιστρέφουν, ο Κασιδιάρης απάντησε ότι αν τον επέστρεφαν θα πήγαινε στους διεθνείς τοκογλύφους ενώ τώρα, κρατούν το χιλιάρικο (του δημοσίου υπαλλήλου, που λέγαμε) και τα υπόλοιπα τα δίνουν για το «κοινωνικό έργο» της Χρυσής Αυγής! 

Μάλιστα… Δηλαδή: Κάθε μήνα, ένας ένας, οι 18 βουλευτές της Χ.Α., ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, η Ζαρούλια, ο Παναγιώταρος, ο Λαγός, ο Γερμενής, ο Παππάς και οι υπόλοιποι πηγαίνουν στην Εθνική Τράπεζα,



ενδεχομένως στο υποκατάστη-
μά της μέσα στη Βουλή, ενημερώνονται ότι έχουν κατατεθεί τα 8000 ευρώ, αναλαμβάνουν όλο το ποσό, το μετράνε ηδονικά δυο και τρεις φορές επειδή γουστάρουν την αίσθηση αλλά και μην τυχόν έχει γίνει κανένα λάθος και τους βούτηξε ο ταμίας, όργανο των εβραίων τοκογλύφων, κανένα χιλιάρικο και πάνε στο κόμμα όπου και καταθέτουν στο «Ταμείο Κοινωνικής Αρωγής» τα 7000 ευρώ. 


Μετά, πάνε κατευθείαν και βγάζουν μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών κόστους 45 ευρώ..


γιατί τη Λέξους την έχουν αφήσει προς εξυπηρέτηση του Σκοπού, στοιβάζονται στο άθλιο λεωφορείο με ξένους..που βρωμάνε και Έλληνες που αγανακτούν και στενάζουν, και γυρίζουν ιδρωμένοι και νιώθοντας βρώμικοι στο σπίτι τους. Εκεί, κάνουν το κουμάντο τους για τον δύσκολο μήνα που έρχεται, αγωνιώντας για το πώς θα τα βγάλουν πέρα με το χιλιάρικο και τις υποχρεώσεις που έχουν: τόσα για τη ΔΕΗ, τόσα για το νερό, τόσα για το δάνειο, για το χαράτσι, τόσα για το σούπερ μάρκετ, για ψυχαγωγία δεν υπάρχουν αυτόν τον μήνα πέρα από κανέναν καφέ το Σάββατο κ.ο.κ. 




Ό,τι κάνει, δηλαδή, ένας συνηθισμένος Έλληνας, ένας καθηγητής, ένας στρατιωτικός, ένας υπάλληλος τράπεζας, ένας αστυνομικός, ένας σερβιτόρος, ένας ιδιωτικός υπάλληλος, ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ένας αυτο-απασχολούμενος. 

Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2013, κάθε ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει λάβει τουλάχιστον 112.000 ευρώ (8.000 ευρώ κάθε μήνα επί 14 μήνες). Είναι πιθανόν πάντως τα χρήματα να είναι περισσότερα κατά μερικές χιλιάδες, διότι πήραν και δώρο Χριστουγέννων κ.λπ. 

 


Εν πάση περιπτώσει… Σύμφωνα με όσα είπε ο Κασιδιάρης και ισχυρίζεται και η Χ.Α., από αυτά τα τουλάχιστον 112.000 ευρώ κάθε βουλευτής κράτησε τα 14.000 ευρώ (1000 ευρώ επί 14 μήνες) και τα υπόλοιπα τουλάχιστον 98000 ευρώ (7000 επί 14 μήνες) τα έδωσε για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή: κάθε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, π.χ. ο Παππάς, ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, η Ζαρούλια, ο Παναγιώταρος έχει δώσει για βοήθεια σε συνανθρώπους μας, το τελευταίο έτος, τουλάχιστον 98.000 ευρώ! 


Και έπεται συνέχεια, αφού η γενναιοδωρία και φιλανθρωπία τους δεν έχει τέλος. Δηλαδή και οι 18 μαζί έχουν διαθέσει για τα μαρούλια, τα καρπούζια και τις πατάτες προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας το τελευταίο έτοςτουλάχιστον ένα εκατομμύριο επτακόσιες εξήντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ —1.764.000 ευρώ (98.000 επί 18 βουλευτές). Ποιος Ριζάρης, ποιος Αβέρωφ και ποιος Ζάππας; Σημειώνουμε, ότι τα χρήματα που δίνουν οι βουλευτές χρησιμοποιούνται για το «κοινωνικό έργο» της Χρυσής Αυγής και όχι για άνοιγμα γραφείων, αφίσες και προπαγανδιστικό υλικό, διότι γι’ αυτά επαρκούν σίγουρα τα κάποια εκατομμύρια ευρώ (9.000.000 περίπου) που έχει λάβει η Χ.Α. επιδότηση από το σάπιο κλεπτοκρατικό σύστημα, καθώς επίσης και οι συνδρομές των πολυάριθμων μελών, τα εικοσάευρα της εγγραφής (ποσό που δεν είναι αμελητέο αν υπολογίσει κανείς πόσοι από τους 500.000 ψηφοφόρους της έχουν γραφτεί ως μέλη), τα έσοδα από λοιπές δραστηριότητες εμπορικού κατ’ αρχήν χαρακτήρα (πωλήσεις διάφορων προϊόντων) αλλά και οι χορηγίες των υποστηρικτών της, εντός και εκτός Ελλάδος. Με λίγα λόγια, 
«λεφτά υπάρχουν….». 


Πάντως, αυτό το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι πολύ σπουδαίο αν ληφθούν υπόψη τα εξής: 

- έχουν διατεθεί, ήδη, όπως είπαμε, τουλάχιστον 1.764.000 ευρώ «από το υστέρημα» των βουλευτών της! 

- υπάρχει μονίμως στην ιστοσελίδα της banner με τραπεζικό λογαριασμό για οικονομική ενίσχυση! Η τράπεζα είναι η EUROBANK, μία από τις πιο πιεστικές και σκληρές τράπεζες απέναντι στους, παρανόμως συχνά, καταχρεωμένους οφειλέτες της. Τα χρήματα που κατατίθενται σ’ αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό προορίζονται για το «κοινωνικό έργο» και μόνο.



- εκτός από οικονομική βοήθεια δέχεται και παροχές σε είδος: ρούχα και τρόφιμα. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από τη σχετική ανακοίνωσή της, μονίμως αναρτημένη στην ιστοσελίδα της, (http://www.xryshaygh.com/index.php/home/oikonomikh-enisxysh) αλλά και από άλλες προσκλήσεις που συχνά κάνει στα μέλη και φίλους της. 

Επομένως, τα καρπούζια, οι πατάτες, τα μαρούλια που διανέμει δεν έχουν αγοραστεί μόνο με το ψωρο-1.764.000 ευρώ, που διέθεσαν οι γνωστοί για τη γενναιοδωρία τους βουλευτές της, αλλά και χάρη στην οικονομική ενίσχυση από φίλους και μέλη, αλλά και ένα μέρος αυτών δόθηκε σε είδος από τους τελευταίους. 




Κατόπιν αυτών, είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος ή φίλος της Χρυσής Αυγής που τον τελευταίο χρόνο να έχει ανησυχήσει για τον επιούσιο! Με εκατομμύρια να ξοδεύονται για χάρη τους, θα πρέπει χιλιάδες άνθρωποι —αλλά όχι, προς Θεού, οι φιλάνθρωποι βουλευτές— να τρώνε στην κυριολεξία με χρυσά κουτάλια!

1 σχόλιο:

  1. οι αλλοι τη βουλη τι κανουν, και τοσα χρονια? ε? τα ιδια λεφτα δεν πηραν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.