# #

23 Φεβ 2013

"Απαγωγές τύπου Γκουαντάναμο από την αστυνομία" (Βίντεο)



Είναι απολύτως περιγραφικά για την κατάσταση που επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής τα όσα είπε στο ραδιόφωνο «105,5 στο κόκκινο» ο Κώστας Ευθυμίου, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής. (Ακούστε τα στο βίντεο που παραθέτουμε).
Η κυβέρνηση πάντως με νόμους, διατάγματα και μπάτσους είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το τεράστιο σκάνδαλο –οι μίζες στους «αρμοδίους» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της όλης διαδικασίας- προς όφελος των Καναδών καπιταλιστών και του Μπόμπολα.

Οτι χαρίζουν τεράστια δημόσια περιουσία και επιφέρουν ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή στην περιοχή δεν τους απασχολεί καθόλου.

 Μετά, λοιπόν τον ανεκδιήγητο υπουργό προστασίας του συστήματος Ν.Δ., ακολούθησε και η δήλωση του Α. Σαμαρά στην εφημερίδα «Wall Steet Journal», ότι η κυβέρνησή του θα λειτουργήσει τα μεταλλεία με «κάθε κόστος». 

Όπως και να είναι, οι κάτοικοι της περιοχής δεν αναστέλλουν τις ...κινητοποιήσεις τους, παρά τις τρομοκρατικές προσαγωγές και την εκβιαστική λήψη γενετικού τους υλικού και έτσι προγραμματίζεται μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Κυριακή από την Ιερισσό μέχρι την Μ. Παναγιά.

 Σύντροφοι απ’ το μπλοκ μας θα προσπαθήσουν να είναι εκεί ώστε να έχουμε δικό μας ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.