# #

21 Φεβ 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ



1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ: ΑΒΜ: Α13/163
2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: οι αιτήσεις έχουν ήδη χρεωθεί σε Εισαγγελέα -
3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΑΒΜ: Α13 /370 
Ναι! Ο αγώνας μας άρχισε να βρίσκει ανταπόκριση και στήριξη από τους αρμόδιους Εισαγγελείς. Μετά την κατάθεση του ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ στις 14.01.2013 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχουν ήδη ανοίξει ποινικές δικογραφίες κατά των 166 βουλευτών που ξεπούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ.
Όλοι όσοι καταθέσατε την αίτηση εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκυκλίου Εισ.ΑΠ, να ενδιαφερθείτε στους τόπους κατάθεσης, μέσω των Εισαγγελιών, για την εξέλιξη των αιτήσεων. Όλοι μαζί, επιμένουμε και οι Εισαγγελείς θα το στηρίξουν.
Οι δυσκολίες που συναντάμε, είναι η εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε.
  • Παρ’ολο που ο Εισαγγελέας Χανίων, κ.Γιάννης Πενταγιώτης, περνάει πειθαρχικό για τις δηλώσεις που έκανε.
  • Παρ’ολο που η Εισαγγελέας Κεφαλληνίας, κα Βικτωρία Μαρσιώνη, επίσης περνάει πειθαρχικό για τη στήριξή της προς τον κ. Πενταγιώτη.
  • Παρ’ολο που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να αγνοεί τη λαϊκή βούληση, βαφτίζοντας το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο επιμένει με την πολιτική του ‘πρόγραμμα ιδιωτικοποίηση’, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τηρήσει καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων,
  •  Παρ’ολο που ο κ.Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τον οποίο συναντήσαμε στο γραφείο του στον Άρειο Πάγο στις 13 Φεβρουαρίου, μας είπε ότι οι βουλευτές δεν διώκονται για την ψήφο ή γνώμη που έδωσαν κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων, ενώ η ερώτηση της Ντόρας Κρητικοπούλου : “είναι στα καθήκοντά τους το ξεπούλημα της χώρας μας”; έμεινε αναπάντητη.
  • Παρ’ολο που το βλέμμα του Ολάν είναι στραμμένο στα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα και όλες οι μεγάλες δυνάμεις διεκδικούν προνομιακή συνεργασία με την Ελλάδα, τη στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά – διάδοχη κατάσταση και σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία προ εκλογών διαμήνυε προς τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν αντίθετος- προσπαθεί να πείσει ότι η Ελλάδα είναι φτωχή χώρα,
  • Και παρ’ολο που ...κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ‘πατριώτες’ έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να υποσκάψουν, να μειώσουν και να σαμποτάρουν ουσιαστικές / καίριες ενέργειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας, όπως το κάλεσμα της 13 Φεβρουαρίου στον Άρειο Πάγο (πχ: Δημήτρης Αντωνίου, που δημοσίευε στο ίντερνετ, πέντε μέρες πριν τη συγκέντρωση, πρόστυχες ανακοινώσεις σε βάρος της Ντόρας Κρητικοπούλου, ελπίζοντας – ανεπιτυχώς βεβαίως – να μειώσει την αποτελεσματικότητα του καλέσματος, κρυμμένος για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψή του μετά τη μήνυση που του άσκησε η Ντ.Κρητικοπούλου. Τον έψαχνε η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ επί δύο μέρες- τελικά θα απολογηθεί σε τακτική δικάσιμο.
Παρ’όλα αυτά τα εμπόδια, ο λαός μας θα νικήσει τον πόλεμο, όπως το έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα.
Ολοι όσοι καταθέσατε αιτήσεις εφαρμογής της εγκυκλίου 4/2012, να ενδιαφερθείτε για τις εξελίξεις από τις Εισαγγελίες όπου καταθέσατε.
Τα video της  13 Φεβρουαριου 2013 – ημερα της καταθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.