# #

20 Φεβ 2013

Τ ακούς μπάρμπα-Φώτη ..."αριστερέ-δημοκράτη"?

Βούλγαρος πρωθυπουργός..."Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται ξυλοδαρμό από την αστυνομία"

Βουλγαρία- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση...


Η βουλγαρική κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά τις πανεθνικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της υψηλής τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ.

"Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται...
ξυλοδαρμό από την αστυνομία", τόνισε απευθυνόμενος στο Κοινοβούλιο ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.
Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά το θέτετε ως ερώτημα προς το Φ.Κουβέλη.Πιστεύετε όμως ό,τι υπάρχει περίπτωση να συγκινηθεί; Ο περί ου ο λόγος είναι πλέον πασιφανές πως όταν μιλούσε για κόκκινες γραμμές ένα μόνον εννοούσε την στήριξη μέχρι τέλους της
    κυβέρνησης.Καθημερινή δε είναι η επωδός των στελεχών του για τα όσα εγκληματικά (από πλευράς νόμων )συντελούνται εις βάρος της κοινωνίας,το κλασικό πια " Διαφωνούμε αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση! "
    Οι άνθρωποι κινούνται σε άλλη διάσταση. Ο αποκλειστικός τους σκοπός είναι η απαρέγκλιτη τήρηση της ποσόστωσης για την ΔΗΜ.ΑΡ, στην νομή της εξουσίας.Είναι το όνειδος της Αριστεράς,αν υπήρξαν βέβαια ποτέ αριστεροί. Κάτι για το οποίο ζωηρώς αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Τ'ΑΚΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ;"...ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΤΣΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.