# #

11 Σεπ 2012

Оι δολοφόνοι του καρκίνου...


κόκκινο κρασάκι,σοκολάτα μαύρη,μούρα...



Στην καταπολέμηση του καρκίνου και ιδιαίτερα στην πρόληψη, γίνονται παγκοσμίως και συνεχώς έρευνες. 

Από καιρού εις καιρόν διαβάζουμε τα αποτελέσματα της μιας ή της άλλης έρευνας και αναπτερώνεται το ηθικό μας για τη "νίκη" κατά του καρκίνου. 

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας, η οποία πραγματικά είναι επαναστατική στην ιατρική, αν τα αποτελέσματά της επαληθευτούν κι επιβεβαιωθούν.

Το κόκκινο κρασί και η ...σοκολάτα μπορούν να ανταγωνιστούν τα καρκινικά κύτταρα και να τα νικήσουν. 

Το κόκκινο σταφύλι, η σκούρα σοκολάτα, τα μούρα, το σκόρδο, η σόγια και διάφορα εκχυλίσματα τσαγιού, μπορούν να κάνουν τα καρκινικά κύτταρα να "λιμοκτονούν" και να μην επιβιώνουν, είπε ο ερευνητής Ουίλιαμ Λι, σε ένα ιατρικό συνέδριο στην Αμερική (Καλιφόρνια). 

"Αξιολογούμε τα τρόφιμα ανάλογα με την ικανότητά τους να καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα" είπε ο Λι και η τροφή μας καθημερινά είναι τρεις φορές τη μέρα χημειοθεραπεία". 

Πολλλές φορές το ρόλο της χημειοθεραπείας παίζουν οι συγκεκριμένες τροφές, που είναι καλύτερες από τα φάρμακα. 

Το θέμα είναι να ξέρει κανείς ποιες είναι αυτές οι τροφές!

2 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.