# #

14 Σεπ 2012

Νέα δημοσκόπηση....Ξεκίνησε προεκλογική περίοδος?

Δείτε στο τέλος της ανάρτησης τις φήμες που κυκλοφορούν για την νέα κυβέρνηση , "μοντέλο Παπαδήμου"...

Κυβέρνηση συνεργασίας με κεντροαριστερό προσανατολισμό, επιθυμούν οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Επενδυτής».
Το 50% των ερωτωμένων απάντησε ότι επιθυμεί κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς και μόνο το 34% προσδοκά κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου φτάνει το 20,2%. Η Ν.Δ. υποχωρεί στο...
17,3%, το ΠΑΣΟΚ, ακόμα χαμηλότερα, στο 11,6% το ΚΚΕ στο ιστορικό χαμηλό 4,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. στο 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 8,4% και η Χρυσή Αυγή στο οριακό 3,7%.

Με την αναγωγή, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύονται στο 25,5%, έναντι 21,7% της Ν.Δ. -που και αυτή αυξάνει τη δύναμή της-, 14,6% του ΠΑΣΟΚ και 5,3% του ΚΚΕ.

Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία για τον τρόπο που ψήφισαν οι πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου. 
Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα… χωρίστηκε στα δύο. Δηλαδή τα μεγάλα αστικά κέντρα ψήφισαν αριστερή διακυβέρνηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η ελληνική περιφέρεια έδωσε δικομματική… αυτοδυναμία στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ.
24h NewsRoom
από δω

Θα πιάσουν δουλειά τα παπαγαλάκια των καναλιών για να ανατρέψουν πάλι το κλίμα?
Βέβαια φήμες που κυκλοφορούν σε περίεργους κύκλους λένε ότι πρώτα θα επιχειρήσουν "ανατροπή" της κυβέρνησης Σαμαρά ανάλογο με το "πετυχημένο" μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου, φέρνοντας πρωθυπουργό από το εξωτερικό και μάλιστα γυναίκα !!!
Θα δούμε σε επανάληψη το εμετικό σήριαλ που παίχτηκε πριν τις τελευταίες 2 εκλογικές αναμετρήσεις και την κυβέρνηση Παπαδήμου...
Φυσικά πρώτα θα περάσουν τα "τελευταία" καταστροφικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης και ανάλογα με τις αντιδράσεις θα αρχίσουν τα παιχνίδια των Νενέκων εις βάρος του ελληνικού λαού εκφοβίζοντας και εκβιάζοντας ...
Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.