# #

14 Σεπ 2012

Είδηση βόμβα: 400 δισεκατομύρια ευρώ στην Ελλάδα και 50 δισεκατομύρια δολλάρια στην Κύπρο ετοιμάζεται να δανείσει η E.N.D!!!

Mεταφέρουμε μεταφρασμένη την είδηση που μεταδόθηκε χθες στο Yahoo news καθώς και συνέντευξη του προέδρου της E.N.D σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης:


ΤΟΡΟΝΤΟ, 5, Σεπτεμβρίου 2012 / CNW / – Το Καναδικό Γραφείο του «END» (End National Debt = Το τέλος του Εθνικού Χρέους) ένα Φιλανθρωπικό Μ.Κ.Ο., εξ ονόματος του κ. Αρτεμίου Σώρρα, ιδρυτικό μέλος της «END» και ευεργέτη του δανείου, ανακοινώνει ότι τα Νέα Κεντρικά Γραφεία Νέας Υόρκης του «END» μέσω του πρόεδρου του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη έχουν προσφέρει επίσημα ένα κυρίαρχο δάνειο στη Δημοκρατία της Κύπρου στο ποσό των 40 δισεκατομμυρίων Ευρώ  (USD $ 50 δισεκατομμύρια δολάρια) χωρίς τόκο, με αποπληρωμή έως 100 χρόνια, και με επί μέρους προνόμια αποπληρωμής, εν όλω ή εν μέρει, κάθε 5ετή επέτειο του δανείου προς:
Α) αναχρηματοδότηση και πληρωμή του υπάρχοντος δημοσίου χρέους της Δημοκρατίας της Κύπρου στο ποσό των περίπου € 28 δις.

Β) Με το υπόλοιπο του δανείου που απορροφάται για τη χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση του επιχειρηματικού τομέα της Κύπρου, βοηθούν τους καταναλωτές που επλήγησαν σκληρά, και να παρέχουν χρηματοδότηση του εμπορίου και χρηματοδότησης της ανάπτυξης για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, και νέας οικονομίας, βοηθώντας έτσι τις προσπάθειες του προέδρου της Κύπρου κ. Δημήτριου Χριστόφια για να αποφευχθεί οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, ή ΕΕ και η ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,), η οποία θα καταστρέψει την Κύπρο, όπως έχει καταστρέψει και την Ελλάδα.

Η «END», μέσω του προέδρου της, Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη και για λογαριασμό του κ. Αρτεμίου Σώρρα ευεργέτη του δανείου, ανακοινώνει περαιτέρω ότι, το ποσό μέχρι 400 δισ. ευρώ (USD500 δισ. δολάρια), θα προσφερθεί επίσημα στην Ελλάδα, από τις 9 Σεπτεμβρίου του 2012, με επιτόκιο ...0,5% ετησίως, για μέχρι 100 έτη αποπληρωμή, με τα προνόμια προκαταβολής εν όλω ή εν μέρει, κάθε 5ο έτος, έτσι ώστε:

Α) Η Ελλάδα να καταβάλλει στο ακέραιο όλο το νομίμως οφειλόμενο χρέος της, με τη νομιμότητα των εν λόγω χρεών να καθορίζεται από μια απαρτιζόμενη Διεθνή Ελεγκτική Επιτροπή (όχι σε αντίθεση με ό, τι έκανε ο  Πρόεδρος Correa του Εκουαδόρ), για να προσδιορίσει ποιό μέρος από το εν λόγω χρέος είναι απεχθές χρέος.

Β) Για τη χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση των ιδιωτικών εταιρειών και των καταναλωτών, του χρέους στέγασης, και για τη χρηματοδότηση των σχεδίων ανάπτυξης του βιομηχανικού τομέα, χρηματοδότηση του εμπορίου, και του αγροτικού τομέα, βοηθώντας έτσι την Ελλάδα να ανακάμψει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα σε σχέση με περισσότερα από πέντε χρόνια σοβαρής ύφεσης.

Η «END» θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται τέτοιους προσδιορισμούς του χρέους, καθώς και την περαιτέρω χρηματοδότηση της καταναλωτικής και εμπορικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: END NATIONAL DEBT
 
 
Toronto :  4ellinismos@gmail.com 
Anthony Diamond
Governor Canada Bureau



Πρωτότυπο άρθρο στα Αγγλικά:
USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years
TORONTO, Sept. 5, 2012 /CNW/ – The Canadian Bureau of  END (End National Debt) a Philanthropic NGO, on behalf  of Mr Artemios Sorras, a founding member of END and benefactor of the loan,  announces that the New York Head Quarters of END via its Chairman Dr. Emmanuel Lambrakis have officially offered  a sovereign loan to the Republic of Cyprus in the sum of up to Euro 40 billion (USD$50 billion dollars) without interest, with a tenor of up to 100 years,  and  with partial repayment privileges in full or in part every 5th year anniversary of the loan to:
A) Refinance and pay the existing sovereign debt of the Republic of Cyprus in the sum of about Euro 28 billion.
B) With the balance  of the loan being sequestered to fund and refinance the Cypriot business sector, assist hard hit consumers, and provide trade finance and development financing to encourage growth and creation of new jobs, and new economy, thus assisting the efforts of His Excellency ThePresident of Cyprus Mr. Dimitrios  Christofias to avoid any financial assistance from the IMF,  the EU and ECB (European Central Bank,) which will wrack and destroy Cyprus as they have destroyed Greece.
END  via its chairman Dr Emmanuel Lambrakis and on behalf of  Mr. Artemios Sorras benefector of the loan, further announces that, the sum of up to Euro 400 billion (USD500 billion dollars) shall be offered officially to Greece,  by September 9th, 2012, with interest at 0,5% per annum, for up to 100 year tenor, with prepayment privileges in full or in part every 5th year, and in order that :
A) Greece pay in full all of its lawfully owed debt, with the lawfulness of such debt  being  determined by constituting an International Audit Committee (not unlike what President Correa of  Ecuador did), to determine which part, if any of the said debt is odious debt.
B) To fund and refinance private company and consumer, and housing debt, and fund the growth plans of the industrial sector, trade finance, and farm land  sector, thus assisting Greece to rebound to bigger and better things from more than five years of severe recession.
END will oversee and manage such debt determination, and the further funding of the consumer and commercial development program throughout Greece.
SOURCE: END NATIONAL DEBT
Contacts
Toronto :  4ellinismos@gmail.com 
Anthony Diamond
Governor Canada Bureau


Ο Μανόλης Λαμπράκης είναι γιατρός στις ΗΠΑ και ο πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept. Μία οργάνωση που σκοπό έχει την εξαγορά του δημόσιο χρέους, για να σωθεί η Ελλάδα από τα επερχόμενα δεινά.

Μέσα από το στούντιο ειδήσεων της Creta tv στα Χανιά δημοσιοποίησε μια πολύ σοβαρή πρόθεση τους. Μέλος της οργάνωσης, Έλληνας ομογενής με αμύθητη περιουσία προτίθεται να δώσει όλα τα χρήματα του για την εξαγορά του δημόσιου χρέους.

Η δήλωση αυτή είναι σημαντική και πρέπει από τη μία να ελεχθεί και από την άλλη να μην αδιαφορήσει η πολιτική εξουσία. Γιατί ο κύριος Λαμπράκης όπως εξηγεί, θα προχωρήσουν σε αυτή τη τεράστια δωρεά με την προϋπόθεση να γίνουν αλλαγές για την ουσιαστική αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτιών της κρίσης.

Ακολουθεί σχεδόν όλη η συνέντευξη, απομαγνητοφωνημένη.


Παρουσιαστής Creta tv
Θέλω να ξεκινήσουμε με μια αναφορά σας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ηράκλειο, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Θωμά για το ρόλο της ομογένειας στην κρίση χρέους και το πώς θα σταθείτε στο πλευρό τις Ελλάδας;

Δηλαδή τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτό το πλαίσιο των δράσεων; Θα είναι οικονομικού περιεχομένου, δηλαδή θα συγκεντρώσετε χρήματα για να βοηθήσετε να ξεχρεώσουμε ή δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Βιτώρο τον καλό μου φίλο, όπως επίσης τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, το Γιώργο το Γιώργο Φραγκιουδάκη και το Μανόλη Πατακό που όπως ξέρεται είναι τρία πρώτα ξαδέρφια και τα οποία είναι τα αστέρια της Κρητικής παράδοσης.

Σε μία εκδήλωση που τιμήθηκε ο Γιώργος ο Φραγκιουδάκης για πρώτη φορά και το θεώρησα υποχρέωση μου γιατί σαράντα χρόνια πριν, ακριβώς την ίδια ημέρα έκανα το πρώτο μου γλέντι στην Κρήτη, προτού φύγω για την Αμερική το έκανα στον Άγιο Θωμά γι’αυτό αποφάσισα να το ανακοινώσω δημόσια εκεί.

Στο ερώτημα σας για το ποια είναι η φύση της δικής μας προσπάθειας.
Θέλω να σας πω ότι δεν ψάχνουμε για χρήματα, χρήματα έχουν ήδη συλλεχθεί. Είναι ήδη διαθέσιμα και θα σας εξηγήσω λίγο αργότερα πως. Η οργάνωση μας, που ονομάζεται End National Dept σημαίνει να τελειώσουμε με το δημόσιο χρέος. Το εθνικό χρέος.



Παρουσιαστής Creta tv
Υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα πόσα και από ποιούς;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Η οργάνωση η δική μας είναι εκείνη που διαχειρίζεται τα κεφάλαια. Τα κεφάλαια τα οποία διαχειριζόμαστε είναι αρκετά για να αποπληρωθεί όλο το ελληνικό χρέος. Η απόφαση να κινητοποιηθούμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι σημαντική γιατί γνωρίζουμε μέσω των δικών μας πηγών ότι επίκεινται πολλά δεινά για την πατρίδα μέσα στις επόμενες εξήντα μέρες.

Όπως αντιλαμβάνεστε και θα έχετε αντιληφθεί ήδη και εσείς. Επειδή όλοι γνωρίζουν ακριβώς τις κινήσεις μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο κυβερνήσεων κρατών, μυστικών υπηρεσιών κ.τ.λ. Επειδή ακριβώς γνωρίζουν θα δείτε ότι ο τόνος και των Ευρωπαίων και των Αμερικανών έχει μειωθεί.

Η όξυνσης η οποία υπήρχε μέχρι πριν από ένα δύο τρεις μήνες έχει ας το πούμε στρογγυλοποιηθεί λιγάκι τώρα, γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτή η προσπάθεια και η οποία έχει εντέλει αποφέρει καρπούς.

Παρουσιαστής Creta tv
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεντρωμένα κεφάλαια ελλήνων του εξωτερικού, ποσά τα οποία η ίδιοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν για να ξεχρεώσει η Ελλάδα; Nα ανασάνει οικονομικά, δηλαδή να τα δώσουν στα δημόσια ταμεία της χώρας;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Εγώ είμαι ο πρόεδρος της οργανώσεως είmαι γιατρός και
κατάγομαι από το Χριστό Λασιθίου,

Παρουσιαστής Creta tv
Εγώ θα προσθέσω κύριε Λαμπράκη επιτρέψτε μου ότι κάνετε σπουδαίο έργο στην Αμερική

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Ευχαριστώ πολύ

Παρουσιαστής Creta tv
και σπουδαία βοήθεια το λέω και το τονίζω και σπουδαία βοήθεια για ελληνόπουλα και Κρητικόπουλα που έρχονται στην Αμερική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. Γνωρίζω περιστατικά που τα έχετε βοηθήσει παρακαλώ συνεχίστε κλείνω την παρένθεση

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Ευχαριστώ πολύ. Αντιπρόεδρος στην οργάνωση μας είναι ο διάσημος ο καθηγητής, ο Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος θεωρείτε ο πατέρας της ΑΟΖ. Επίσης ο καθηγητής Νίκος Γεωργατζάς, ένας λαμπρός επιστήμων ο οποίος είναι ειδικός για την δημόσια διοίκηση δηλαδή είναι καθηγητής της συστημικής δυναμικής σε ένα πανεπιστήμιο στην Νέα Υόρκη.

Δικηγόροι, γιατροί, ορκωτοί λογιστές οικονομολόγοι, καθηγητές, δημοσιογράφοι, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων εν αποστρατεία αυτή τη στιγμή.

Όλοι αυτοί λοιπόν φτιάξαμε μία οργάνωση και είχαμε την ευτυχή συγκυρία να συμπεριλάβουμε στην οργάνωση μας ένα άτομο το οποίο πρέπει να θεωρηθεί πιστεύω ο ευεργέτης του ελληνικού έθνους το όνομα του είναι Αρτέμης Σώρρας.

Ο κύριος Αρτέμης Σώρρας από πολύ νωρίς από την ίδρυση της οργάνωσης ακόμα διέθεσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία τα οποία είναι θέλω να σας πω είναι αδύνατο να σας περιγράψω, το εύρος και την ποσότητα των χρημάτων που διαθέτει η οικογένεια Σώρρα.

Δεν εφίστει ούτε μία στιγμή και οποιαδήποτε θυσία του ζητήθηκε σε όλο αυτό το διάστημα που το περάσαμε στην Ουάσιγκτον περίπου δώδεκα μήνες τώρα.

Περισσότερο καιρό περάσαμε στην Ουάσιγκτον συζητώντας με την κυβέρνηση και τους ανάλογους εντεταλμένους, για να φτάσουμε στο σημείο σήμερα και να πούμε ότι ο κύριος Σώρρας έχει λύση το πρόβλημα της Ελλάδος. Έχει αναθέσει δε στην δική μας οργάνωση την όλη διαδικασία για το πώς ακριβώς θα συμβεί αποπληρωμή του χρέους.

Καταρχήν θέλω να σας εξηγήσω ότι δεν πρόκειται περί αποπληρωμής, πρόκειται περί εξαγοράς.

Παρουσιαστής Creta tv
Δηλαδή;

Παρουσιαστής Creta tv
Αν κατάλαβα καλά αυτή τη στιγμή η οργάνωση σας έχει ένα κουμπαρά. Αυτά τα χρήματα είναι προσφορά για την Ελλάδα.

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Ακριβώς

Παρουσιαστής Creta tv
Αυτή η προσφορά τι ακριβώς περιλαμβάνει; Δηλαδή θα δώσετε το κουμπαρά; Θα πάτε στο υπουργείο οικονομικών και θα πείτε κύριοι ορίστε. Εμείς έχουμε αυτά τα χρήματα μαζί και με άλλους ανθρώπους που έχουν την οικονομική επιφάνεια και έδωσαν το οβολό τους. Πάρτε τα διαχειριστείτε τα όπως εσείς νομίζετε;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept     
Όχι βέβαια. Όπως όλοι οι έλληνες απανταχού της γης οπωσδήποτε έχουν πρόβλημα με τα γενεσιουργά αίτια της κρίσης θα ήταν φαντάζομαι εντελώς κουτό από οποιονδήποτε, χωρίς να γίνουνε ορισμένες μεταβολές στο πολιτικό σκηνικό να προωθήσουμε αυτή την προσπάθεια.

Εκείνο που θέλουμε και θα το κάνουμε πολύ σύντομα τις επόμενες δυο ή τρεις εβδομάδες. Θα πάμε σε τρεις φορείς. Υπάρχει μια διχογνωμία εδώ, εάν μπορούμε να το κάνουμε μόνο μέσω του Δ.Ν.Τ. Θα καταθέσουμε λοιπόν στο διεθνές νομισματικό ταμείο ή και εκεί και στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα καταθέσουμε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, τα οποία λήγουνε πολύ σύντομα. Θα πάρουμε όλα τα ελληνικά ομόλογα όπου και να υπάρχουν σε όλη τη γη. Επομένως δεν θα έχουμε κανένα, καμία τρόικα, καμία κ.Μέρκελ ή κανένα κυριο Ρέσλερ να μας λέει ότι είμαστε τεμπέληδες ή δεν κάνουμε εκείνο ή δεν κάνουμε το άλλο.

Παρουσιαστής Creta tv
Αν κατάλαβα καλά, διορθώστε με αν κάνω λάθος, θέλετε από αυτή τη διαδικασία να παρακάμψετε τα ελληνικά όργανα; Να απευθύνεται δηλαδή απευθείας στο Δ.Ν.Τ. και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept     
Βεβαίως, εξαγορά του χρέους δηλαδή και πιστεύω ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε αρκετή διανόηση, έχουμε την ιστορία, έχουμε τον τρόπο με τον οποίο εμείς μόνοι μας μπορούμε να διαχειριστούμε το πώς θα βγούμε από αυτή τη κρίση. Η οποία δεν ήταν ποτέ κρίση οικονομική.

Η κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα όπως και στον υπόλοιπο κόσμο είναι κρίση κατοχής.

Σκεφτείτε ότι από τα 192 κράτη που είναι στα Ηνωμένα Έθνη τα 191 χρωστούν. Αν χρωστούν όλα τα κράτη, ποιος είναι ο δανειστής; Άρα λοιπόν υπάρχει μία κρίση κατοχής. Η κατοχή αυτή είναι σαφής και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρώτη η Ελλάδα να δώσει το παράδειγμα και πρέπει να σας πω επίσης ότι δεν περικλύσαμε την Ελλάδα σε ένα στενό κύκλο και λέμε εμείς θα ξεχρεώσουμε και ας κάνουνε ότι θέλουνε οι άλλοι.

Επιπλέον πρέπει να σας πω ότι και η Αμερική έχει ένα πρόβλημα σοβαρό, ιδιαίτερα η Αλαμπάμα η οποία είναι μία από τις πολιτείες των Ηνωμένων πολιτειών. Χρεοκόπησε πριν από μερικές ημέρες και μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε αν μπορούμε και βεβαίως εμείς παρείχαμε την βοήθεια μας. Πρέπει να σας πω ότι ακριβώς δάνειο δίνεται από την δική μας την οργάνωση είναι χωρίς επιτόκιο.



Παρουσιαστής Creta tv
Εσείς πόσο καιρό διαθέτετε αυτά τα κεφάλαια;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Τα κεφάλαια αυτά ήταν στην κατοχή του κυρίου Σώρρα αλλά η χρονική στιγμή που ενεργοποιήθηκαν τα κεφάλαια γιατί είναι κάποια ληξιπρόθεσμα ομόλογα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εποχή είναι τώρα, η τωρινή εποχή και γι’αυτό αποφασίσαμε σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή να παρέμβουμε ούτος ώστε να σταματήσει αυτή η μεγάλη καταστροφή και η μεγάλη κατηφόρα που έχει πάρει η ελληνική επικράτεια.

Παρουσιαστής Creta tv
Για τι ποσά μιλάμε έχετε στη διάθεση σας;

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Πολύ περισσότερο απ’ότι χρειάζεται η Ελλάδα. Να σκεφτείτε ότι η Ισπανία μας προσέγγισε πριν από δύο εβδομάδες με το αίτημα των 200 δις και το είδαμε με πάρα πολύ θετικό μάτι.

Όπως επίσης πρέπει να σας πω, ότι προσφέραμε στην Κύπρο 11 δις ή ότι προσφέραμε να τους αποπληρώσουμε και το υπάρχον χρέος το οποίο είναι γύρω στα 34 δις. Η κυπριακή κυβέρνηση παλινδρομεί την μια πάει από δω την μία από κει όπως εάν θυμάστε καλά από τα νέα θα βλέπατε ότι τη μία είναι η τρόικα εκεί, μετά είναι οι Ρώσοι εκεί, μετά είναι οι Κινέζοι εκεί και τα λοιπά.

Σημασία έχει ότι έχουν μια πάρα πολύ απλή λύση η οποία όχι μόνο δεν θα τους στοιχίσει τίποτα αλλά θα διασώσει τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου. Γιατί για εμάς Κύπρος και Ελλάδα είναι ένα πράγμα.

Παρουσιαστής Creta tv
Μάλιστα. Κύριε Λαμπράκη πρέπει να σας πω ότι ακούγεται πολύ καλό πολύ όμορφο για να είναι αληθινό θα περιμένουμε, θα παρακολουθούμε.

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Θα ήθελα να σας πω αν είχα ακόμα ένα δύο λεπτά…

Παρουσιαστής Creta tv
Βεβαίως


Παρουσιαστής Creta tv
Θα ήθελα κλείνοντας να μας προσδιορίσετε αν μπορείτε το χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων όπως εσείς τον έχετε στο μυαλό σας και σκέφτεστε να δράσετε, φαντάζονται ότι είστε στα Χανιά για διακοπές;




Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Βεβαίως. Η καταλυτική ημερομηνία είναι η δωδεκάτη Σεπτεμβρίου γιατί τότε θα συναντηθεί η γερμανική Βουλή και μας απειλούσαν πριν είκοσι τριάντα μέρες τουλάχιστον ότι θα μας αναγκάσουν να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Αυτή λοιπόν είναι η ημερομηνία η δική μας. Δηλαδή προ τις δωδεκάτης Σεπτεμβρίου θα συμβεί αυτό. Θέλω όμως προτού κλείσουμε να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό είναι το θέμα των μετοχών της Ανατολής. Το οποίο και αυτό διαχειρίζεται η δική μας οργάνωση και αυτό είναι περιουσιακό στοιχείο της οικογενείας Σώρρα. Η οποία δώρισε στην δική μας την οργάνωση τέσσερις μετοχές και στην αντίστοιχη ελληνική οργάνωση άλλες τέσσερις μετοχές.

Εδώ ήθελα να διευκρινίσω ότι η Ελληνική οργάνωση και η Αμερικανική οργάνωση είναι ξεχωριστές. Ότι υπάρχει στο διαδίκτυο αφορά μόνο την Ελληνική οργάνωση. Εμείς σκεφτήκαμε αυτό τον τρόπο ούτος ώστε αυτό το περασμένο χρόνο, να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα το Ελληνικό.

Αφού δώσαμε στο κοινό την τράπεζα της ανατολής εμείς δουλέψαμε ένα άλλο εργαλείο το οποίο λέγετε Αμερικανικά Ομόλογα για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

Το θέμα της Ανατολής είναι ένα τεράστιο θέμα, που πολύ μεγαλύτερο από τα Αμερικάνικα ομόλογα τα οποία τελικώς έχουμε στην διάθεση μας. Πρέπει να σας πω ότι το θέμα της Ανατολής είναι τόσο σοβαρό που θα συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Να ενθυμίστε πολύ καλά ότι η κατοχή της Ελλάδας θα τελειώσει. Η Ελλάδα θα ανακάμψει και θα λάβει τον ηγετικό της ρόλο ο οποίος της αρμόζει σε όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Παρουσιαστής Creta tv
Μάλιστα.

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Είναι ώρα να αναλάβουμε και πάλι τα ηνία.

Παρουσιαστής Creta tv
Θα κλείσουμε με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα. περιμένοντας να δούμε πράξεις.
Συγκεκριμένες δράσεις μέσα στις επόμενες μέρες

Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Βεβαίως


Μανόλης Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης End National Dept
Εντός τον επόμενων ημερών θα το δείτε.

2 σχόλια:

  1. ...σιγά μην τον αφήσουν να το κάνει, εδώ είδαν κι έπαθαν να μας φτάσουν εδώ στο χάλι που είμαστε...μόνο αν δεν έχει καμία εμπλοκή Ελληνας πολιτικός θα σωθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. This aгtіcle gives cleаr idеa for the
    new vіsitors of blοgging, that actually how to do runnіng a blog.


    my ωeb-site :: 2 apply 4 cash
    My web-site : payday loans online

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.