# #

21 Απρ 2012

Η οικογένεια του πρώην υπ. Ναυτιλίας Γ. Διαμαντίδη αγόρασε ακίνητα αξίας 1.170.000 ευρώ τους τελευταίους μήνες!...ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του πρ. υπουργού...


Σάλος από το ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος">





Να σημειωθεί ότι στο πόθεν έσχες το ζεύγος Διαμαντίδη δηλώνει κοντά στα..
120.000 ευρώ σε λογαριασμούς.
Βέβαια σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοράς των ακινήτων τα παιδιά και η σύζυγος του Διαμαντίδη ζήτησαν και έλαβαν δάνειο 800.000 ευρώ από την γαλαντόμα Εμπορική Τράπεζα!
Η οικογένεια  Διαμαντίδη,  ο οποίος έμεινε μόνο 10 μήνες στο υπουργείο Ναυτιλίας –έκανε τις συγκεκριμένες αγορές στο διάστημα Οκτωβρίου του 2011-Ιανουαρίου του 2012 την ώρα που οι πολίτες στενάζουν κάτω από τη μπότα του Μνηνονίου.

 πηγη

Λίγο πριν έφτασε στον ιστότοπό μας και η απάντηση του Διαμαντίδη και οφείλουμε να την αναρτήσουμε...


«Θεωρώ ιερή υποχρέωση μου και για να αποκατασταθεί η αλήθεια να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
   
Είναι αλήθεια ότι εδώ και 30 χρόνια, μέχρι και σήμερα, η πενταμελής οικογένεια μου χρησιμοποιεί ως εξοχικό ένα μισθωμένο μικρό διαμέρισμα 70τ.μ. το οποίο ευρίσκεται σε συγκρότημα πολλών κατοικιών στη Σαρωνιδα.Εδώ και πολλά χρόνια αναζητούσα να αγοράσω μια μικρή εξοχική κατοικία, η οποία βρέθηκε τελικά σε πολυκατοικία στη Σαρωνιδα και αγοράστηκε από τη σύζυγο μου η οποία έλαβε εικοσαετές στεγαστικό δάνειο από την Εμπορική Τράπεζα για την αγορά αυτή. Το μικρό αυτό διαμέρισμα έχει έκταση 70 τ.μ. 
    Σας κάνω γνωστό ότι τα παιδιά μου, απόφοιτοι οικονομικών και νομικών σχολών των πανεπιστημίων Πειραιώς και Αθηνών, και με εξειδίκευση στο Ναυτιλιακό δίκαιο, δραστηριοποιούνται εδώ και επτά χρόνια στον Ναυτιλιακό τομέα με ικανοποιητικό κύκλο εργασιών.
    Επειδή είναι γνωστό ότι ο οικογενειακός μας ιστός είναι στενά συνδεδεμένος, τα παιδιά μου αποφάσισαν, και είναι προς τιμήν τους αυτό, να αγοράσουν εξοχικές κατοικίες στην ίδια πολυκατοικία. Μάλιστα και εκείνα όπως και η μητέρα τους για το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος ζήτησαν και έλαβαν εικοσαετές στεγαστικό δάνειο από την Εμπορική Τράπεζα.
    Αυτό είναι το μεγάλο «έγκλημα» το οποίο διέπραξα ως πολιτικός, την διαδρομή του οποίου γνωρίζει όλη η Ελλάδα, καθώς και των παιδιών μου, τα οποία το δημοσίευμα αυτό τα κατηγορεί και τα εγκαλεί ως πραξαντα κακώς. 
    Εξάλλου δεν προσπάθησα να  αποκρύψω κάτι. Τα συμβόλαια μετεγράφησαν εις το αρμόδιο υποθηκοφυλακείο, από όπου μπορεί ο καθένας να λάβει πλήρη γνώση των πάντων. 
Τα περί δήθεν «σάλου» και άλλων τέτοιων λαϊκίστικων εκφράσεων, τα αντιπαρέρχομαι με λύπη και οργή, έχοντας πλήρη συναίσθηση, του χρόνου της ανάρτησης και του κέντρου εκπόρευσής των.
   Η επίθεση αυτή η οποία γίνεται δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές είναι τουλάχιστον άθλια και αήθης και σε κάθε περίπτωση ύπουλη και υποβολιμαία.
  Η προσπάθεια αυτή πέφτει στο κενό και κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει, όσο κι αν προσπαθήσει, το όνομα της οικογένειας Διαμαντίδη. 
   Εγώ έμενα, μένω και θα συνεχίσω να μένω στον Κορυδαλλό. Οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους. Και είναι βέβαιο ότι θα κατανοήσουν την σκοπιμότητα της επίθεσης εναντίον μου.
Τέλος σας γνωστοποιώ μετά λόγου γνώσεως ότι, όποιος έχει στη διάθεση του αντίθετα στοιχεία από αυτά τα οποία εγώ σας γνωστοποιώ με την παρούσα επιστολή μου, τον προκαλώ να τα καταθέσει επώνυμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.