# #

3 Νοε 2011

Έπεσαν κάτω από τους 150! - Ποιοι βουλευτές καταψηφίζουν..


...Επιτελους, οι βουλευτες του καταλαβαν τι επιδιωκει ο

 Γιωργος !!!

Θελει εκλογες το παιδι....αλλα δεν το λεει....


Ο Γιωργος την κοπαναει , περιπου οπως και ο

 Κωστας !!!








Image

Κατεδαφίζεται η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο πάταγος που κάνουν τα μπάζα που πέφτουν συγκρίνονται μόνο με το εύρος του κακού που έχει κάνει στην χώρα.

 Σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη με πρώτο και κύριο τον Ε.Βενιζέλο ζητάνε από τον Γ.Παπανδρέου να ακυρώσει το δημοψήφισμα, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει  χώρα να συρθεί σε αυτή την διαδικασία.

Πριν λίγο ανεξαρτητοποιήθηκε η Ε.Καϊλή και δήλωσε ότι δεν θα... ψηφίσει την κυβέρνηση αύριο και η βουλευτής Έλενα Παναρίτη (στενή συνεργάτης του Γ.Παπανδρέου) δήλωσε ότι δεν θα τον ψηφίσει. Για τις 12.00 έχει συγκληθεί υπουργικό συμβούλιο με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Επίσης η Σούλα Μερεντίτη και ο Δ.Λιντζέρης ζήτησαν την παραίτηση Παπανδρέου και δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να την υπερψηφίσουν αύριο.
 
Η Βάσω Παπανδρέου πριν λίγο δήλωσε ότι "Τα ψέματα τελείωσαν" ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδηςζητά σύγκληση Κ.Ο., "όχι" στο¨δημοψήφισμα και από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου,μιλώντας στη ΝΕΤ, από τον Μίμη Ανδρουλάκη, από τον Μ.Χρυσοχοϊδης και βέβαια τον υπουργό Υγεία Ανδρέα Λοβέρδο, την Εύη Χριστοφιλοπούλου και πολλούς βουλευτές.
 
Μόνη παραφωνία σε όλο αυτό το κύμα που πνίγει την κυβέρνηση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Μπεγλίτης,
 που συστήνει "ψυχραιμία", ωστόσο και αυτός ζήτησε τη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Ο Π.Μπεγλίτης με το αίμα των τεσσάρων Αρχηγών ακόμα στα χέρια του, ξέρει ότι δεν υπάρχει επόμενη ημέρα γι'αυτόν στο υπουργείο Εθνικής άμυνας και ίσως και γενικότερα στην πολιτική μετά το βρώμικο πραξικόπημα κατά της στρατιωτικής ηγεσίας και την υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας. Επίσης στηρίζει και ο Κ.Γείτονας τον Γ.Παπανδρέου.

Αύριο είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει θετική ψήφος στην Βουλή, ουσιαστικά έχει αφαιρεθεί η δεδηλωμένη. Μόνο τα δημοσιογραφικά "γιουσουφάκια" της τρόικας, στα κανάλια το μόνο που προτάσσουν είναι "Να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση πάνω απ' όλα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις".
Τι αναμένεται; Η σύγκληση της Κ.Ο. και ανάκληση της απόφασης για δημοψήφισμα και παραίτηση της κυβέρνησης ή πτώση της κυβέρνησης αύριο στην Βουλή...

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.