# #

3 Νοε 2011

Μονο οι γυναικες εχουν @ρχιδι@ στο ΠΑΣΟΚ ???


ΠΑ - ΣΟΚ για τον Γ. Παπανδρέου



Από λεπτή κλωστή κρέμεται η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή μετά την απόφαση της Εύας Καϊλή και Έλενας Παναρίτη να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρωθυπουργό
Εξ οικείων τα βέλη για τον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται σε δεινή θέση λίγες μόνο ώρες μετά το ναυάγιο στις Κάννες όπου Μέρκελ και Σαρκοζί υπαγόρευσαν στην ουσία τους όρους του δημοψηφίσματος. 

Ο υπουργός Οικονομικών διαφοροποιείται ανοιχτά λέγοντας 

«Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. 

το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος». 

Την ίδια στιγμή άλλα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, ενώ τόσο η βουλευτής Εύα Καϊλή όσο και η Έλενα Παναρίτη δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

 Παράλληλα ο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να...
είναι έρμαιο μιας ηγεσίας που φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων» και η Βάσω Παπανδρέου να ζητάει κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Υπό αυτές τις εξελίξεις ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα προεδρεύσει, όπως ανακοίνωσε, του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει στις 12:00 το μεσημέρι στη Βουλή και στη συνέχεια θα συγκληθεί η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.
Σε παρόμοια θέση είχε βρεθεί ο Γ.Παπανδρέου στις 16 Ιουνίου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης με τη Ν.Δ., τότε το αίτημα για τη σύγκλιση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει η Β. Παπανδρέου με τη συμμετοχή και άλλων βουλευτών του κόμματος.
Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει τα αντανακλαστικά του Παπανδρεϊκού μπλοκ που έκανε αναφορές ακόμη και στην αποστασία του '65, με αποτέλεσμα η όποιες προσπάθειες αμφισβήτησης του Γ. Παπανδρέου να πέσουν στο κενό.

Ελευθεροτυπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.