# #

30 Οκτ 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ



Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις των διαφόρων πασοκικών «επισήμων», που εκδιώχθηκαν από τις εξέδρες των επισήμων,  αλλά και του αυτοεκδιωχθέντος στην Κρήτη, Παπανδρέου, μικρές ομάδες ἤ μειοψηφίες αμαύρωσαν την εθνική επέτειο.
Στην Θεσσαλονίκη, μια «ανίερη» συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, της Χρυσής Αυγής, των αγανακτισμένων, των δασκάλων, των οπαδών του Ηρακλή, ίσως δε και των Νεφελίμ, που αριθμούσε 200 άτομα, αποφάσισαν να διώξουν από την εξέδρα τους λεγομένους «επισήμους» και να «αμαυρώσουν» την παρέλαση.
Το ίδιο συνέβη και στον Βόλο, μόνο που εκεί, στην «ανίερη» συμμαχία, μετείχαν και οπαδοί του τοπικού Ολυμπιακού.
Προς στιγμήν ας δεχθώ, ως υπόθεση εργασίας ότι έτσι είχαν τα πράγματα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, επί τη βάσει κάποιου σχεδίου σε πανελλήνια κλίμακα, θέλησε να αμαυρώσει τις παρελάσεις. Όμως, από τις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση, είδα σε ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ελλάδος χιλιάδες πολίτες, είδα «μέγα πλήθος και μέγα πάθος». Είδα επίσης ότι, αφού εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τις εξέδρες οι «επίσημοι προδότες», η παρέλαση έγινε με την πρέπουσα λαμπρότητα, και παρήλασαν αυτοί που δικαιούνται να παρελαύνουν, μπροστά σε αυτούς που δικαιούνται να τους χειροκροτούν, χωρίς την παρουσία αυτών που όχι μόνον δεν δικαιούνται να ομιλούν, αλλά ούτε καν να υπάρχουν.
Αν όμως δεχθώ τους ισχυρισμούς της κυβερνήσεως, προκύπτουν αβίαστα 3 διαπιστώσεις.

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου μεταμφιεσμένοι σε Μαθήτριες Λυκείου
1) Εφ΄ όσον ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μαθητές που γύρισαν την πλάτη στις εξέδρες των επισήμων, οι γονείς, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι νοικοκυρές, όλοι οι πολίτες που αποδοκίμαζαν εν χορώ τους πολιτικούς, δεν τίθεται ζήτημα μη ύπαρξης αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές. Από τώρα γνωρίζουμε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο κ. Τσίπρας.
2) Η Χρυσή Αυγή συμπράττοντας με τους εργαζομένους στην «βοήθεια στο σπίτι», θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή.
3) Καταρρίφθηκε ο μύθος ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει τους περισσοτέρους οπαδούς. Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχει πολύ περισσότερους, πολλές εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλη την επικράτεια.
Όμως κάτι δεν μου πάει καλά, κάπου κάνω λάθος. Τώρα λοιπόν που το ξανασκέφτομαι, καταλήγω στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι
πράγματι στις εκδηλώσεις του λαού, συμμετείχαν ΟΛΟΙ.
Και Συριζαίοι
και Πασόκοι
και Κουκουέδες
και Νεοδημοκράτες
και νοικοκυρές
και ανεξάρτητοι
και Χρυσαυγίτες
και Παναθηναϊκοί
και Ολυμπιακοί
και Ηρακληδείς
και Παοκτζήδες … και….και…
Μόνο που όλοι είχαν αφήσει τις κομματικές ταυτότητες και τις πολύχρωμες αθλητικές φανέλες στα σπίτια τους. Και όλοι τους είχαν ντυθεί στα γαλάζια. Και όλοι τους υποστήριζαν της Εθνική Ελλάδος. Όλοι τους αγανακτισμένοι, αλλά και ενωμένοι. Όλοι μαζί απαιτούσαν και απαιτούν να φύγει η πράσινη κυβέρνηση της μειοδοσίας και της μειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.