# #

9 Ιουν 2011

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί ο Πρωθυπουργός μου κατήργησε το Σύνταγμα και την κοινοβουλευτική δημοκρατία υπογράφοντας το «μνημόνιο», παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε τρίτους, τοκογλύφους και κερδοσκόπους και στη συνέχεια διατυμπάνιζε περιοδεύοντας την Ευρώπη, ότι η χώρα μου είναι διεφθαρμένη με πολίτες διεφθαρμένους και με έκανε να ντρέπομαι να λέω, ότι είμαι Έλληνας.


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου:

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί η χώρα μου η Ελλάδα κυβερνάται από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Δημοκρατία, γι΄ αυτό την μετέτρεψαν από κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κομματοκρατία και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη και στελέχη της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας (λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.α), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή
του διεθνούς σιωνισμού. Έτσι, 37 χρόνια από την μεταπολίτευση κατέστρεψαν ηθικά, θεσμικά, πολιτισμικά και οικονομικά τη χώρα μου την Ελλάδα.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλοι οι πολιτικοί μας, όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων, εντός και εκτός Βουλής, είναι εξουσιολάγνοι και ομιλούν την ξύλινη γλώσσα των κομμάτων τους που προεκλογικά μου λένε συνέχεια ψέματα για να τους ψηφίσω και στην συνέχεια με εξαπατούν με αποκορύφωμα τις πρόσφατες εκλογές όπου ο νυν πρωθυπουργός άλλα μου έταζε και εγώ ο αφελής τον πίστεψα και τον ψήφισα. Όμως, άλλα πράττει μετεκλογικά και συνεχίζει να μου λέει ψέματα και συνεχώς να με εξαπατά.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί ο Πρωθυπουργός μου κατήργησε το Σύνταγμα και την κοινοβουλευτική δημοκρατία υπογράφοντας το «μνημόνιο», παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε τρίτους, τοκογλύφους και κερδοσκόπους και στη συνέχεια διατυμπάνιζε περιοδεύοντας την Ευρώπη, ότι η χώρα μου είναι διεφθαρμένη με πολίτες διεφθαρμένους και με έκανε να ντρέπομαι να λέω, ότι είμαι Έλληνας. Ακόμα, να αισθάνομαι, ότι έχασα το Εθνικό φρόνημα των προγόνων μου, που έδωσαν την ζωή τους προς όφελος της πατρίδος.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν, χωρίς να υπάρχει όφελος για τον πολίτη, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και δημιούργησαν ένα σύστημα εξουσίας μέσω των συνδικαλιστικών συντεχνιών, που τις μεταχειρίζονταν προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις αύξαναν στην θητεία τους προς εκλογικό τους όφελος τις ...δημόσιες δαπάνες και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να τις μειώσει δραστικά, όπως είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα να καταφύγει στην υπερφορολόγηση που πλήττει κυρίως την μεσαία αστική τάξη και οδηγεί την οικονομία μας σε βαθιά ύφεση. Ταυτόχρονα, κατακρεούργησε μισθούς και συντάξεις, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων καταργώντας έτσι εργατικές κατακτήσεις με ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν ποτέ να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή κακομαθημένων επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και απλών πολιτών. Έτσι, αυτή η στρεβλή νοοτροπία δημιουργήθηκε με την ανοχή τους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι.
Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν το παραεμπόριο προϊόντων που είναι εισαγόμενο και αμφιβόλου ποιότητος, με απώλεια πολλών δις ευρώ τον χρόνο για το δημόσιο ταμείο, εις βάρος μικρών και υγιών επιχειρήσεων που απασχολούσαν αξιόπιστο αριθμό υπαλλήλων και απέδιδαν στο δημόσιο ταμείο κάθε μήνα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις άφησαν ελεύθερη την κερκόπορτα της Ελληνορθοδόξου κοινωνίας μας και εισέβαλαν στίφη λαθρομεταναστών που αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση της πατρίδος μου και ασελγούν και εγκληματούν καθημερινά κατά των ανήμπορων και απροστάτευτων Ελλήνων πολιτών.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλες οι κυβερνήσεις συνέβαλαν να φθάσει η χώρα στο χείλος του γκρεμού αυξάνοντας συνειδητά το δημόσιο χρέος και η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου την έσπρωξε στον γκρεμό προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας, σε περιόδους που κυβέρνησαν με αυτοδυναμία τον τόπο, εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα κατασπατάλησης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος και δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό πάντα φρόντιζαν να προκαλούν την παραγραφή των αδικημάτων τους με την μη παραπομπή τους μέσω νόμων που ψηφίζουν.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας δημιούργησαν από το πουθενά μεγαλοοικονομικούς παράγοντες (τραπεζίτες, εργολάβους δημοσίων έργων, μεγαλοϊδιοκτήτες καρτέλ, εφοπλιστές κλπ) στη χώρα μέσω ευνοϊκών και πονηρών συμβάσεων με το δημόσιο σε μια σχέση εξάρτησης με ανταποδοτικότητα την οικονομική τους ενίσχυση στις προεκλογικές περιόδους χειραγωγώντας όμως και δεσμεύοντας την ελεύθερη βούληση και σκέψη του εκλεγμένου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου. Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι εκμεταλλεύονται την κρίση και με την ανοχή της Κυβερνήσεως κερδοσκοπούν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Αυτοί οι ίδιοι ποδηγετούν τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου προπαγανδίζοντας καθημερινά υπέρ των συμφερόντων τους και παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό σε σημείο που το μαύρο το κάνουν άσπρο και το άσπρο μαύρο.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί ο Υπουργός Οικονομικών μου λέει συνεχώς ψέματα, πως εάν δεν πάρουμε την 5η δόση δεν θα έχει το ταμείο του κράτους μετά τις 15 Ιουλίου να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, θα έχει όμως να πληρώσει δόσεις και τόκους των δανείων.
Είμαι αγανακτισμένος, γιατί ο Υπουργός Οικονομικών ενώ έδωσε δημόσια την υπόσχεση (7 τουλάχιστον φορές) στον Ελληνικό λαό, ότι, εάν αναγκασθεί από την Τρόικα να λάβει επί πλέον οικονομικά μέτρα, θα παραιτηθεί από την θέση του Υπουργού, εν τούτοις δεν το ΕΠΡΑΞΕ. Παλαιά, σ΄αυτό τον τόπο, πριν έλθετε εσείς όλοι μετά την μεταπολίτευση να κυβερνήσετε, ο λόγος μεταξύ των πολιτών ήταν συμβόλαιο.

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας δεν με έκαναν ποτέ να αισθανθώ Εθνικά υπερήφανος, αλλά συνεχώς με τις υποτελείς πράξεις τους με ντροπιάζουν, μειώνοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και δημιουργώντας με την οσφιοκαμπτική τους πολιτική προϋποθέσεις για νέες απώλειες Εθνικών εδαφών (Αττίλας 2 στην Κύπρο, αμφισβήτηση Ελληνικής κυριαρχίας των Ιμίων, διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας από την γείτονα χώρα της Furom, Τουρκικές διεκδικήσεις Ελληνικών νησιών, αξιώσεις της Αλβανίας για την Θεσπρωτία, διεκδίκηση και προσάρτηση της Ελληνικής Θράκης από την Τουρκία ).

Είμαι αγανακτισμένος, γιατί όλος ο πνευματικός κόσμος της χώρας δεν έχει ακόμη ξεσηκωθεί, εκτός ολίγων, ευτυχώς φωτεινών εξαιρέσεων, για να απαιτήσει από όλα τα κόμματα άμεση και πραγματική δημοκρατία με την τοποθέτησή τους στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Είναι υπέρ της σύνταξης νέου Συντάγματος και Συνταγματικού δικαστηρίου, τα οποία θα συντάξει Συντακτική Εθνοσυνέλευση εκλεγμένη απ’ ευθείας από τον ελληνικό λαό και όχι από την βουλή;

2. Είναι υπέρ της εκλογής των ηγεσιών της δικαιοσύνης, των σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων δυνάμεων χωρίς την μεσολάβηση της εκάστοτε Κυβέρνησης;

3. Είναι υπέρ του αδέσμευτου και ανεξάρτητου τύπου, όπως το καινούργιο σύνταγμα λεπτομερώς θα ορίζει;

4. Είναι υπέρ της κατάργησης των κομματικών παρατάξεων στον συνδικαλισμό, στο δημόσιο, στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία και στην τοπική Αυτοδιοίκηση;

5. Είναι υπέρ του σχεδιασμού μιας Εθνικής παιδείας με στόχο και σκοπό η νεολαία μας να αποκτήσει Εθνικό Ελληνικό ΦΡΟΝΗΜΑ με γνώση και κρίση, μελετώντας τον αρχαίο μας πολιτισμό (αρχαία Ελληνικά, Ιστορία, Φιλοσοφία, Πολιτική του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα) και κάνοντας κτήμα της την αρχαία μας ανεκτίμητη κληρονομιά;

6. Είναι υπέρ του διαχωρισμού αρμοδιοτήτων κράτους και κοινοβουλίου, όπου οι βουλευτές θα αρκούνται στο νομοθετικό τους έργο και θα απαγορεύεται να τοποθετούν – διορίζουν τους κομματικούς τους ψηφοφόρους και στελέχη τους στο Δημόσιο, με παράλληλη κατάργηση της ασυλίας τους, σε τέλεση παράνομων πράξεων;

Είναι υπέρ της σωστής δημοκρατικής λειτουργίας (και όχι της φεουδαρχικής που είναι σήμερα) των κομμάτων και η οποία θα καθορίζεται λεπτομερώς από το καινούργιο σύνταγμα;

Είναι υπέρ του οικονομικού ελέγχου και της απόλυτης διαφάνειας των κομμάτων με ταυτόχρονη κατάργηση των ετήσιων επιχορηγήσεων από τον εκάστοτε προϋπολογισμό;

Είναι υπέρ της σύστασης Υπουργείου της διασποράς του Ελληνισμού, όπου ένα ποσοστό βουλευτών του κοινοβουλίου θα εκλέγεται από τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες της διασποράς και θα επανδρώνει το ως άνω Υπουργείο, το οποίο στόχο και σκοπό θα έχει να προωθεί τα Εθνικά συμφέροντα (σε πολύ στενή συνεργασία με το υπουργείο εξωτερικών), την προβολή του αρχαίου μας πολιτισμού, του Τουρισμού και πολλών άλλων;

Είμαι αγανακτισμένος τελικά, γιατί ο Πρωθυπουργός της χώρας μου πρόσφατα δήλωσε: “όσοι διαδηλώνουν στις πλατείες απευθύνονται σε Εθνικά συστήματα δημοκρατίας, τα οποία είναι αδύνατα και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας και απαιτείται μια δημοκρατική και ενημερωμένη παγκόσμια κυβέρνηση”. Δηλαδή, εννοεί την παγκόσμια κυβέρνηση των Ευρωπαίων τραπεζιτών, του Δ.Ν.Τ. της Ε.Κ.Τ. που επέβαλαν την κατάργηση των συνόρων των κρατών και επέτρεψαν την αθρόα λαθρομετανάστευση στην πατρίδα μας ( Συνθήκη Σένγκεν και Δουβλίνο 2);

Είμαι λοιπόν αγανακτισμένος τελικά, με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που δεν αφουγκράζονται δυστυχώς τα βάσανα, την ανέχεια και την αγωνία του Ελληνικού λαού.

Είμαι αγανακτισμένος τελικά, γιατί δεν καταλαβαίνουν, πως, εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα υπέρ λαού, η αγανάκτηση θα γίνει οργή με απροσδιόριστα αποτελέσματα για την χώρα μας και τότε αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είναι όλοι αυτοί.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ στο εξαιρετικό αυτό κείμενο:Μας ρωτάνε πολλοί,άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι ειρωνικά,"τι πρέπει να κάνουμε και να πούμε για να είμαστε πραγματικά αγανακτισμένοι".

Ας διαβάσουν προσεκτικά το άρθρο και θα βρουν πολλές απαντήσεις,που ούτε οι "αόρατοι" διοργανωτές,ούτε οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν δίνουν,όχι επειδή είναι χαζοί,αλλά διότι δεν θέλουν να ξεφύγουν από τη μάζα και να ξεχωρίσουν,για το καλό της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.