# #

26 Μαρ 2011

Ξύπνα, σήκω και γυμνάσου!




"Μα τι μου λες τώρα; Μόλις ξυπνάω το πρωί, δυσκολεύομαι ακόμη και να σηκωθώ για να φτιάξω καφέ"! Πολλοί από εσάς θα αντιδράσετε κάπως έτσι, αν κάποιος σας προτείνει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και από εδώ και στο εξής να πηγαίνετε στο γυμναστήριο το πρωί.Υπάρχουν ωστόσο πολλά οφέλη αν αποφασίσετε κάτι τέτοιο!


Στην αρχή δε θα είναι εύκολο και την πρώτη μέρα δε θα είναι... η καλύτερή σας. Κάθε αρχή και δύσκολη ομως! Και στη συνέχεια της μέρας, θα είστε έτοιμοι ψυχολογικά, σωματικά και νοητικά για να αντιμετωπίσετε πολύ πιο θετικά την καθημερινότητα αλλά και οποιοδήποτε "στραβό" σας τύχει.
Ακόμη, πηγαίνοντας στο χώρο εργασίας έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασής σας, θα αισθάνεστε πως ήδη έχετε καταφέρει κάτι, πριν ακόμη ξεκινήσει καλά - καλά η μέρα σας και αυτό θα σας δώσει μία ώθηση, απαραίτητη για να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις σας!
Μετά το γυμναστήριο, πάντοτε νιώθουμε καλά με το σώμα μας! Φανταστείτε λοιπόν να έχετε αυτήν την αίσθηση όλη μέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει ακόμη και να αποφεύγετε τα λιπαρά και να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας.
Επίσης, το πρόγραμμα του ύπνου σας θα ισορροπήσει και θα γίνει πολύ πιο ανθρώπινο, αφού θα ξυπνάτε νωρίτερα για να γυμναστείτε και θα κοιμάστε και νωρίτερα, έχοντας αισθανθεί μία - απόλυτα υγιή - σωματική κόπωση!
Τέλος, όταν ξεκινά κανείς τη μέρα του στο γυμναστήριο ή όπου αλλού αποφασίσει να αθληθεί, ο οργανισμός θα "καίει" θερμίδες καθ'όλη τη διάρκεια του 24ώρου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.