# #

24 Φεβ 2011

Φασιστική φίμωση του blog "λόγια σταράτα" από το facebook χωρίς λόγο και χωρίς εξηγήσεις !!! Ποιούς ενοχλούμε άραγε ;

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια φίμωσης του blog μας "λόγια σταράτα" προχώρησε από χθες νωρίς το απόγευμα ο ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης facebook. Συγκεκριμένα σβήστηκαν όλες οι αναρτήσεις της ομώνυμης ομάδας μας , όλες οι αναδημοσιεύσεις θεμάτων από το ιστολόγιό μας που είχαν αναρτήσει διάφοροι φίλοι στις προσωπικές τους σελίδες, μπλοκαρίστικαν profile συνεργατών και φίλων και δεν δίνεται η δυνατότητα να αναρτηθεί τίποτα από το ιστολόγιό μας , ούτε καν να σταλεί ενημερωτικό μήνυμα σε προσωπικούς μας φίλους αν αναφέρει το http://www.logia-starata.blogspot.com/.

  Όταν κάποιος χρήστης επιχειρήσει κάτι τέτοιο βγαίνει μήνυμα που λέει "Αυτό το μήνυμα περιέχει αποκλεισμένο περιεχόμενο που είχε προηγουμένως χαρακτηριστεί κακόβουλο ή ανεπιθύμητο. Αν νομίζετε ότι έχει γίνει λάθος, μιλήστε μαζί μας."Αυτό συμβαίνει σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορά το blog λόγια σταράτα κι όχι για κάποια συγκεκριμένη δημοσίευση που πιθανόν ενόχλησε κάποιους. 
Παρά το γεγονός ότι έχουμε στείλει mail διαμαρτυρίας και ζητάμε να μας εξηγήσουν τους λόγους που μας καθιστούν "απαγορευμένο blog" από χθες το απόγευμα ουδείς από το facebook μας απάντησε. 
Είναι φανερό ότι η ραγδαία άνοδος του blog τον τελευταίο καιρό κάποιους ενόχλησε και επιθυμούν να ανακόψουν την πορεία μας , επιχειρούν να μας φιμώσουν στο δημοφιλέστερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και να μας δυσφημίσουν. Κάποιοι αποφάσισαν να μας κηρύξουν πόλεμο και να επιβάλουν λογοκρισία! 
Καταγγέλουμε το facebook γιατί μας απέκλεισε χωρίς να εξετάσει περί τίνος πρόκειτε , χωρίς να μας κάνει ουδεμία σύσταση ή προειδοποίηση για το υποτιθέμενα "κακόβουλο" υλικό που διακινούμε , χωρίς έστω και εκ των υστέρων να μας εξηγήσει οποιοδήποτε λόγο. 
Ως συντακτική ομάδα του λόγια σταράτα δηλώνουμε ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεν μας πτοούν. Η διακίνηση ιδεών και απόψεων είναι δημοκρατική κατάκτηση και δικαίωμα που δεν" μπανάρεται "από κανέναν.  Ήμασταν και θα παραμείνουμε ένας ανεξάρτητος δίαυλος ενημέρωσης και προβληματισμού στο internet.. Καλούμε σε συμπαράσταση τους τους φίλους αναγνώστες , τα φιλικά μας blogs και όλους τους blogger γενικότερα μαζί με όλους τους δημοκρατικούς  πολίτες που θέλουν να ακούγονται όλες οι φωνές ακόμη και αν σε κάποια θέματα διαφωνούν με τις απόψεις μας ή των αρθρογράφων μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενημέρωσής σας με κάθε τρόπο και σας καλούμε να γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο facebook " ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ blog Λόγια Σταράτα -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ"http://www.facebook.com/group.php?gid=136353566412154 . Επίσης πριν λίγο δημιουργήθηκε και σελίδα "Όχι στη φίμωση του blog λόγια σταράτα"
.(http://www.facebook.com/home.php#!/pages/%CE%9F%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-blog-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1/136867249712801)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.