# #

25 Φεβ 2011

Κρατάει χρονιά αυτή η κολόνια...?


Πρόκειται για κράτος - παρωδία, πολιτεία - φιάσκο, κι ο κοσμάκης κάθεται και περιμένει να βρει το δίκιο του… Εδώ δεν μπορούν να τιμωρήσουν… τον Μητρόπουλο, αυτό το σύμβολο της νεοελληνικής λεβεντουριάς (40.000 άτομα εναντίον ενός), θα βάλουν φυλακή τους κλέφτες του Δημοσίου, τους προβεβλημένους αυτούς απατεώνες του πολιτικού στίβου, τους οποίους προκρίνουν οι άμεμπτοι κομματικοί μηχανισμοί με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον και επιβραβεύει η λαϊκή ψήφος;
Αυτή η ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία όλοι δηλώνουν τον σεβασμό τους, μήπως παραείναι τυφλή; Τέλος πάντων…
Το ζήτημα είναι ότι στη χώρα μας υπεράνω του νόμου θα είναι πάντα το κομματικό συμφέρον, το οπαδικό, το οικογενειακό, το προσωπικό. Τελεία και παύλα. Να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τουλάχιστον!
ΥΓ.: Αυτό το πρωτάθλημα της αλητείας, που επιδοτεί η ελληνική πολιτεία χρηματοδοτώντας την αφρόκρεμα του ελληνικού υπόκοσμου, είναι πρόκληση πλέον για τη δημόσια ζωή και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Αυτή η παρωδία που ονομάζεται «Ελληνικό Ποδόσφαιρο» να σταματήσει να χρηματοδοτείται από την πολιτεία. Το πλέον δυσοίωνο από όλα είναι ότι περιμένουμε να σωθεί η χώρα από αυτόν τον κυκεώνα στον οποίο στροβιλίζεται, τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση – χρόνια τώρα – να οργανώσουμε απλά ένα τίμιο πρωτάθλημα.

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.