# #

29 Ιουλ 2010

Η Εκκλησία τής Ρωμιοσύνης, βαρύνεται με τα περισσότερα σκάνδαλα,..

“ΠΑΓΩΜΕΝΑ”
ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ


παραμένουν επί εξάμηνο
τα στοιχεία τής έκθεσης για την “Αλληλεγγύη”.

Προς χριστιανική συγχώρεση
οδεύει το μεγάλο σκάνδαλο.


     Η “Αλληλεγγύη” είναι η Μ.Κ.Ο. (μη κυβερνητική οργάνωση) τής Εκκλησίας τής Ρωμιοσύνης, που βαρύνεται με τα περισσότερα σκάνδαλα, όσα βέβαια απ΄ αυτά έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και πάντοτε στο όνομα τής φιλανθρωπίας. Η έκθεση πεπραγμένων, που συντάχθηκε σε βάρος τής Μ.Κ.Ο., καταλογίζει ευθύνες τόσο για τη γενικευμένη δράση της, όσο και για τη δράση συγκεκριμένων προσώπων της.

     Αν και τα συμπεράσματα έχουν σταλεί εδώ και περίπου έξι μήνες στον Aρειο Πάγο φαίνεται, ότι γίνεται προσπάθεια κουκουλώματος. Τα διασταυρωμένα στοιχεία της έκθεσης φαίνεται, πως δεν είναι αρκετά για να κινήσουν την παράλυτη Δικαιοσύνη τής Τουρκορωμιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.



    
     “Αλληλεγγύη”: Αγκαλιάζουμε τον κόσμο... για να του πίνουμε όλο το αίμα. Αντί για ρούχα και φαγητό σας στέλνουμε αποκριάτικες μάσκες και γούνες, σάπια κοτόπουλα κι άλλα σκουπίδια. Γεμίζουμε τις τσέπες μας, τα ράσα μας και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας με τα δικά σας ευρώ. Βοηθείστε μας να πλουτίζουμε κι άλλο, για να σας κοροϊδεύουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Κατέθεσε και συ σαν θύμα τον οβολό σου, μπορείς. Και ο θεός μας βοηθός μας. Κορόιδα...


     Η “Αλληλεγγύη” είναι ο οργανισμός, που αναλαμβάνει τις μεγάλες «ανθρωπιστικές» αποστολές εκ μέρους τής Εκκλησίας τής Ελλάδος και γι΄ αυτό το σκοπό τα μέλη του Δ.Σ. διαχειρίζονται πολλές φορές υπέρογκα ποσά, τα οποία κατά το παρελθόν, (όπως επισημαίνουν οι συντάκτες τής έκθεσης), αντί να έφθαναν στον προορισμό τους εξαφανίζονταν με μυστήριο τρόπο από τα ταμεία χωρίς να γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα, πού ακριβώς έχουν καταλήξει. Τυχαίο; Δε νομίζω...


   




Μ.Κ.Ο.: Μάσα καλά οργανωμένη.
Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη,
των παπάδων τα ιερά
και σαν πρώτα ξεφτιλισμένη,
χαίρε ω χαίρε Τουρκορωμιά....


     Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι τα 5,6 εκ. ευρώ. που εκταμιεύτηκαν από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας τού Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠ.ΕΞ.), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από την “Αλληλεγγύη” για τους δήθεν φιλανθρωπικούς της σκοπούς. Το ποσό αυτό κατατέθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2006 στην Τράπεζα Πειραιώς και τρεις ημέρες μετά έγινε ανάληψη ολόκληρου τού ποσού, χωρίς να φαίνεται πού δαπανήθηκε, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

     Η ευθύνη για τη διαχείριση των 5,6 εκ. ευρώ βαρύνει, σύμφωνα με την έκθεση, τον διευθύνοντα σύμβουλο τής Μ.Κ.Ο., κ. Δ. Φουρλεμάδη, ένα δημοσιογράφο και υπάλληλο τής Αρχιεπισκοπής, τον οικονομικό διευθυντή τής οργάνωσης και δώδεκα ακόμη  υπαλλήλους! Οι συντάκτες της εικάζουν, ότι το ποσό αυτό ο κ. Φουρλεμάδης το έδωσε σε εφοπλιστή, ο οποίος είχε δανείσει την οργάνωση με το ίδιο ποσό. (Εδώ αρχίζουν και οι εκ των έξω διαπλοκές...). Παράλληλα, ο  κ. Φουρλεμάδης βαρύνεται και για άλλες ατασθαλίες. Συγκεκριμένα, ενώ παρέλαβε και άλλες προκαταβολές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το (ΥΠ.ΕΞ.) γιά διάφορα άλλα προγράμματα, δεν εξετελέσθησαν ποτέ τα συγκεκριμένα έργα, τα δε χρήματα δεν επεστράφησαν ποτέ στο (ΥΠ.ΕΞ.), ούτε βρέθηκαν τα ποσά αυτά στους λογαριασμούς τής “Αλληλεγγύης”.
σ
σ
 








Οι ελεκτές ήρθαν, η διαφάνεια έφυγε...
Ήρθαν, αλλά έκαναν την πάπια ακόμα μία φορά...


     Άλλα παραδείγματα: τα 345 χιλ. ευρώ, που είχαν εκταμιευτεί για τα θύματα τού πολέμου τού Λιβάνου και τα 308 χιλ. ευρώ από τα 1.600.000 ευρώ, που προορίζονταν για τα θύματα τού τσουνάμι στην Ινδονησία. Όπως μάλιστα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, αντί ρουχισμού και φαρμάκων εστάλησαν απ΄ την χώρα τού Καραγκιόζη αποκριάτικες μάσκες και γούνες! (Βλ. Αποκριάτικες μάσκες και γούνες έστειλαν στους πληγέντες από το τσουνάμι!)

     Οι επιθεωρητές τής επιτροπής, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση, ευθύνονται βαρέως και κατ΄ εξακολούθηση, διότι ενώ έλαβαν εντολή να διενεργήσουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, αυτοί συγκάλυψαν το σκάδαλο συσκοτίζοντας με έντεχνο τρόπο την έρευνα. Εδώ και πολλά χρόνια τα γρανάζια της Ρωμιοσύνης, λειτουργούν μόνο για να μπερδεύουν τα ήδη μπερδεμένα...


 




Σχέδιο για τη βιωσιμότητα τής “Αλληλεγγύης” με προφανή κουκούλωμα των σκανδάλων επεξεργάζεται
o αρχιεπίσκοπος, με την αρωγή των θεσμών τής ευσεβούς Τουρκορωμιοσύνης.
 

 
     Έτσι οι συντάκτες τής έκθεσης καταλογίζουν στην Μ.Κ.Ο., στον κ. Φουρλεμάδη και στους λοιπούς, αμέλεια αλλά και δόλο. Στόχος των συντακτών τής έκθεσης είναι και η πρώην επίτροπος τού Ελεκτικού Συνεδρίου, κ. Γ. Λυμπέρη, η οποία προσέφερε αφιλοκερδώς τις «υπηρεσίες» της στην “Αλληλεγγύη” (σήμερα είναι σύμβουλος στο γραφείου τού νέου υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλου Γερουλάνου).  Με άδεια που έδινε η κυρία Λυμπέρη πραγματοποιούνταν παράνομες εκταμιεύσεις χρηματικών ποσών, εφ΄ όσον είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου. Η επιτροπή τής καταλογίζει βαριές ευθύνες, διότι, αν και γνώριζε καλά την νομοθεσία, έδινε εγκρίσεις για ανοίκειες πληρωμές.


   












Ο Καραγκιόζης και η Τουρκορωμαίικη οικογένειά του...


     Υπεύθυνοι για όλο αυτό το αίσχος τής Μ.Κ.Ο., που θα συνεχίζεται για πολύ ακόμη στο μέλλον, δεν είναι οι άνθρωποι της εκκλησίας ούτε και οι διαπλεκόμενοι κηφήνες τής Τουρκορωμιοσύνης, αλλά οι άθλιοι «αιμοδότες» πιστοί (κοινώς ποίμνιον) Τουρκορωμιοί συμπολίτες μας, που δίνουν απ΄ το υστέρημά τους ακόμη και το αίμα τους στους αφέντες τους παπάδες...

     Κι όπως έλεγε κι ο ήρωάς τους Καραγκιόζης: «να σου δίνει ώρες και να μας κόβει χρόνια πολυχρονεμένε μου πασά (στην περίπτωσή μας παπά)...».


Κωνσταντίνος Παραβάτης

     29.7.2010                                     ............http://www.freeinquiry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.