# #

30 Ιουλ 2010

Κλαψιάρηδες και άσχετοι διαπραγματεύτηκαν με την Τρόικα το Ασφαλιστικό!

Διαβάζοντας το "αφιερωμένο" στην Αθηνά Δρέττα άρθρο του Ν. Χασαπόπουλου στο "Βήμα της Κυριακής", εξοργίστηκα! Η προερχόμενη από το Συνασπισμό γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας ομολόγησε, ότι "Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα" όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει, ότι δεν είχε ιδέα από το Ασφαλιστικό πριν βρεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο! Και όμως, αυτή η άσχετη κλαψιάρα διαπραγματεύτηκε τις συντάξεις των Ελλήνων εργαζομένων με τα όρνια του ΔΝΤ! Να τη χαιρόμαστε!...

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
Η ανοησία, η ασχετοσύνη και η αδυναμία πολλών εξ αυτών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι τέτοια, που θέλουν να κρυφτούν αλλά η... χαρά δεν τους αφήνει! Πώς αλλιώς να περιγράψω τις απίστευτες δηλώσεις που έκανε μία εκ των νεο-πασόκων, η 45χρονη οδοντίατρος Αθηνά Δρέττα, γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, προερχόμενη από το χώρο του Συνασπισμού. Η εν λόγω πρώην "αριστερή" κυρία (και νυν αφοσιωμένη εκσυγχρονίστρια), περιγράφοντας στο δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος Ν. Χασαπόπουλο την εμπειρία της από τις διαπραγματεύσεις με τους ελεγκτές του ΔΝΤ, ομολόγησε με εκπληκτική αφέλεια ότι, "Τελειώναμε αργά το βράδυ τις διαπραγματεύσεις και πολλές φορές μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα. Τόσο μεγάλη ήταν η ένταση". Αυτό με τα κλάματα, δεν μπορώ να γνωρίζω εάν είναι ενταγμένο στην ευρύτερη επικοινωνιακή κυβερνητική γραμμή που λέει, "το βράδυ μετά απ' όσα κάνουμε εις βάρος του ελληνικού λαού κλαίμε" (θυμηθείτε και τις πριν από μερικούς μήνες απίθανες δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, προς τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, ότι ο πρωθυπουργός το βράδυ δεν κοιμάται και... κλαίει), αλλά οπωσδήποτε μαρτυρεί, ότι οι σκληρές διαπραγματεύσεις έχουν ανατεθεί σε πρόσωπα ακατάλληλα, δίχως αντοχές και πολιτικό σθένος, κότες με άλλα λόγια, που στην πρώτη πίεση "σπάνε" και κλαίνε!

Η εν λόγω νεοπασόκα εκσυγχρονίστρια και πρώην συνασπισμένη γενική γραμματέας, δεν φθάνει που μας αποκάλυψε τις... ευαισθησίες της, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι, όπως γράφει ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος, "Και να σκεφθείτε ότι πριν τοποθετηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας η κυρία Δρέττα δεν είχε ιδέα από το ασφαλιστικό" (sic). Μάλιστα αναγνώστες μου, η κυρία Δρέττα 8 μήνες πριν ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με το Ασφαλιστικό, αλλά τοποθετήθηκε εκεί ως άριστη προφανώς και ως η κατάλληλη άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, όπως μας έλεγε προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ο ξεδιάντροπος κατήφορος έχει και συνέχεια, αφού η ίδια διευκρινίζει στο δημοσιογράφο: "Το έμαθα όμως με την καθημερινή τριβή (στου κασίδη το κεφάλι δηλαδή, σχολιάζουμε εμείς) και με την πολλή μελέτη". Και για να μην έχετε αμφιβολίες ότι η κυρία Δρέττα είναι μελετηρό κορίτσι, ο συνάκτης του άρθρου επισημαίνει, ότι "Η πολλή μελέτη" είναι άλλωστε ένα από τα ατού της στην πολιτική αλλά και στην επαγγελματική της καριέρα. Στο σχολείο ήταν "σπασίκλας" όπως λέει και "κρατούσε το απουσιολόγιο". Προσόντα που φάνηκε να υπολογίζουν και οι διαπραγματευτές της τρόικας". Τι να πει κανείς εδώ, αλήθεια;
Οι διαπραγματευτές του ΔΝΤ εκτίμησαν ότι η κυρία Δρέττα ήταν σπασίκλας και απουσιολόγος; Ή μάλλον, ότι πρόκειται για ένα άβουλο απολίτικο πλάσμα, που της έκαναν "μπουουου" και εκείνη έτοιμη να βάλει τα κλάματα, συμφωνούσε μαζί τους; Για το καλό της πατρίδας, του λαού και της δημοκρατίας, η κυρία Δρέττα να γυρίσει πάραυτα στο οδοντιατρείο της και να αφήσει την πολιτική για όσους δεν υπήρξαν σπασίκλες, ποτέ απουσιολόγοι και όταν διαπραγματεύονται τις τύχες του ελληνικού λαού δεν είναι έτοιμοι να ξεσπάσουν σε κλάματα! Έλος πια με όλους αυτούς τους νεοφιλελεύθερους καιροσκόπους και απάτριδες γιάπηδες που μάζεψε ο Παπανδρέου για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό "χωρίς τύψεις", όπως επισημαίνει και η κυρία Δρέττα αναφερόμενη στις πράξεις της.
Διαβάστε το απίθανο άρθρο, για την απίθανη κυρία Δρέττα, εδώ: Αθηνά Δρέττα «Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα»‎
 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=345153&dt=25/07/2010
Αναρτήθηκε από BLOG PRESS               ..........http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.