# #

9 Σεπ 2010

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες,.....


Κατόπιν της προσχώρησης του Γιώργου Κεχαγιά, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα δημάρχου Δίου-Ολύμπου, στον συνδυασμό "Ολύμπια Γή", με επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημόπουλο, από κοινού συνέταξαν και δημοσιοποίησαν την ακόλουθη δήλωση συνεργασίας:




"Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
με τιμή, και έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της ανάγκης για ενότητα, σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, στα πλαίσια του συνδυασμού «Ολύμπια Γη».
Πιο συγκεκριμένα, συνενώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μια καινούρια προοπτική αλλαγής, εργασίας και διαφάνειας.
Αναλυτικότερα:
I. Δ Ε Σ Μ Ε Υ Ο Μ Α Σ Τ Ε
1. Για την εξασφάλιση της ενότητας του συνδυασμού, προκειμένου όχι μόνο να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά η συνένωση ετερόκλητων παραγωγικά δήμων, αλλά και να δημιουργηθεί στους πολίτες που μας στηρίζουν και στον κόσμο γενικότερα, αίσθημα αισιοδοξίας, προοπτικής, ταχύτατης και δυναμικής οργάνωσης και πλήρους διαφάνειας.
2. Η ευθύνη αυτή βαρύνει ακόμη περισσότερο τα στελέχη τα οποία, από την κοινωνική τους διαδρομή και το έργο τους στους τομείς ευθύνης που ανέλαβαν κατά καιρούς, κατεγράφησαν στη συνείδηση των συμπολιτών και οπαδών μας, ως οι πλέον κατάλληλοι για τη διασφάλιση της ενότητας και τη δημιουργία της προοπτικής ανόδου μας στην πολιτική πρωτοκαθεδρία του δήμου Δίου-Ολύμπου. Με νέες αρχές, ιδέες και πολιτικές, προσαρμοσμένες στη νέα πραγματικότητα, στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής, φιλελεύθερης και δημοκρατικής ιδεολογίας.

II. Ε Γ Γ Υ Ο Μ Α Σ Τ Ε
3. Τον συντεταγμένο, διάφανο και προσαρμοσμένο στις επιταγές της οικονομικής κρίσης προεκλογικό αγώνα.
4. Την πλήρη διαφάνεια, που θα διέπει τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τον εκλογικό αγώνα.
5. Την μέγιστη προσπάθεια, που θα καταβληθεί προσωπικά και συλλογικά, με απώτερο σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής μας.

III. Π Ρ Ο Ω Θ Ο Υ Μ Ε
6. Την δημιουργία συνδυασμού, που διεκδικεί την διακυβέρνηση του νέου δήμου, χωρίς αδιαφανείς διαδικασίες, προσωπικούς μηχανισμούς και αποφάσεις ερήμην του λαού.
7. Την κοινή πεποίθησή μας, ότι η εξουσία προέρχεται και επιστρέφει στο λαό. Για το λόγο αυτό, θα αποκαταστήσουμε από την επόμενη της εκλογής, πλήρη συμμετοχή των πολιτών στις μεγάλες αποφάσεις του δήμου..

Το σύνολο των κοινών μας αυτών πρωτοβουλιών και αμοιβαίων δεσμεύσεων, στα πλαίσια των κοινά αποδεκτών αρχών μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσδώσει την απαιτούμενη δυναμική, αποφασιστικότητα και προοπτική στον συνδυασμό μας, ώστε σε κλίμα ενότητας, συλλογικότητας και ευθύνης να βρεθεί αυτός στο κέντρο των τοπικών, πολιτικών εξελίξεων και να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει το νεοσύστατο δήμο Δίου-Ολύμπου, πρωτοπόρο, καινοτόμο και δυναμικό, από το τέλμα της οικονομικής κρίσης και των οξύτατων κοινωνικών προβλημάτων".






Δημόπουλος Κωνσταντίνος
Υπ. Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου




Κεχαγιάς Γεώργιος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.