# #

18 Μαΐ 2010

«Όχι» στον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση υπό τις προσταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ θα πουν μαζικά την Πέμπτη οι εργαζόμενοι


«Όχι» στον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση υπό τις προσταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ θα πουν μαζικά την Πέμπτη εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχοι, άνεργοι.

Η χώρα αναμένεται να παραλύσει λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Την Πέμπτη, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, οι ΔΕΚΟ, οι Οργανισμοί και οι ΟΤΑ θα παραμείνουν κλειστοί.

Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και οι ναυτικοί, μετά από απόφαση που έλαβε η Πανελλήνια Ναυτικοί Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και οι μετακινήσεις των πολιτών, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Προαστιακό και τον ΟΣΕ.

Αντίθετα, δεν αναμένεται να προκληθούν προβλήματα στις πτήσεις, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν θα απεργήσουν.

Η απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

http://pontikopagida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.