# #

13 Φεβ 2010

То ККЕ ""παλευει"" για τα εθνικα θεματα....?????

Του Ευριπίδη Μπίλλητ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ




Πάει και το ΚΚΕ.
Δυστυχώς μολύνθηκε σε πλέον προχωρημένη μορφή από τον ιό της παγκοσμιοποίησης και της διάλυσης του ελληνισμού. Κρίμα γιατί έως τώρα υπήρχε η εντύπωση ότι στα εθνικά θέματα ήταν μάλλον σωστό.

Φαίνεται όμως ότι το ΚΚΕ προπορεύεται όλων των άλλων κομμάτων (μάλλον αντιπαλεύει με τον ΣΥΡΙΖΑ) για τη δημιουργία της Αφγανοπακιστανοκουρδοαλβανοαραβοτουρκικης Συνομοσπονίας του Ελλαδιστάν.

Έτσι, ενώ στην ελληνική έκδοση της ανακοίνωσης του για την απεργία του ΠΑΜΕ είναι η άρνηση των μισθωτών να πληρώσουν την κρίση των τραπεζιτών και των αφεντικών (και δεν κάνουν λόγο για μετανάστες http://www.edupame.gr/ , http://www.pamehellas.gr/main.php),
στην αγγλική έκδοση της ανακοίνωσης για την απεργία,

Το ΚΚΕ ζητεί:

1. Νομιμοποίηση όλων των (Λαθρο)μεταναστών (legalization of all immigrants who live and work in Greece

2. Διδασκαλία των παιδιών των (Λαθρο) μεταναστών της γλώσσας, της ιστορίας, των ηθών και των εθίμων της πατρίδας τους από την ελληνική πολιτεία (δηλαδή όχι αφομοίωση αλλά δημιουργία γκέτο)

3. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ!! (Takes measures to strengthen Frontex and the mechanisms of immigrant΄s deportation and intimidation)

4. Κατηγορεί την Ελλάδα για τρομοκρατία και απελάσεις (δηλαδή την εφαρμογή του νόμου -όσον αφορά στις απελάσεις) κατά των (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών που στερούνται των απαιτούμενων εγγράφων ή πιστοποιητικών. (Τo stop the terrorist operations and deportations of the undocumented immigrants)

5. Απ΄ ότι φαίνεται όμως και στην αγγλική εκδοχή -που οι περισσότεροι Έλληνες μπορούν να διαβάσουν- δεν τα είπαν όλα! Φαίνεται ότι στη βουλγαρική εκδοχή αν ρίξουμε μια ματιά βρίσκουμε την λέξη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!

Είναι σαφές ότι αν όλα αυτά τα έγραφαν στην ελληνική εκδοχή, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους έπαιρναν με τις πέτρες!

Πηγη "Newstrap"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.