# #

1 Μαρ 2022

Σε άλλη χώρα με τέτοια αποκάλυψη θα έπεφτε κυβέρνηση…

 

Εάν ισχύει η γερμανική πληροφορία, τότε θα μιλάμε για τον ορισμό της γελοιότητας.

Θα ήταν για γέλια, εάν δεν θρηνούσαμε ήδη δεκάδες νεκρούς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα, απουσία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει την άμυνα της.

Όλοι αναρωτήθηκαν

«ποιο ακριβώς είναι αυτό το «στρατιωτικό υλικό» που στέλνουμε στην Ουκρανία».

D198894A C131 4225 8C37 8E09F65A2990
Τι αποκαλύπτει η Λιάνα Σπυροπούλου

Η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ λοιπόν, έχει μία ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με το θέμα. Δείτε τι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Θυμάστε εκείνη την κατάσχεση 20 χιλιάδων Καλάσνικοφ μέσα σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Λιβύη;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από τους υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους  ΑΥΤΑ είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία!
Η ειρωνεία: Η UKRINMASH Co ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου»!

Η συγκεκριμένη εταιρία μάλιστα φέρεται να είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία προμήθευε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Με απλά λόγια, εάν η είδηση δεν διαψευστεί, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την Ελλάδα στην μέση μια εμπόλεμης κατάστασης χωρίς κανένα συμφέρον για την πατρίδα μας, λέγοντας με στόμφο ότι στέλνει στρατιωτικό υλικό, ενώ στην ουσία επιστρέφει τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες, πίσω στους πωλητές!

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, μία τέτοια αποκάλυψη θα έριχνε την κυβέρνηση.


olympia.gr

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.