# #

18 Νοε 2022

Πέτρος Κιάφας: κ. Δήμαρχε, για μία ακόμα φορά σας ευχαριστώ

 


Εκφράζω την Ευγνωμοσύνη μου προς το γραφείο τύπου του δημάρχου

γιατί κάθε φορά που μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε δελτίο τύπου της παράταξης μας μας δικαιώνει πανηγυρικά.

  Είναι απορίας άξιο γιατί απαντήσατε αφού το μόνο που κάνατε είναι να επιβεβαιώσετε δημόσια όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου της παράταξης: 

ότι δηλαδή παρείχατε βεβαίωση ότι οι “χρήσεις γης” της περιοχής επιτρέπουν τη δραστηριότητα που ο επιχειρηματίας άσκησε στη συνέχεια και ότι η ΔΕΥΑΔΟΛ έδωσε παροχή νερού στην επιχείρηση. 

Ποιον από τους ισχυρισμούς μας διαψεύσατε κύριοι;

Αντίθετα εκτίθεστε ακόμα περισσότερο αφού στην ουσία παραδέχεστε ότι δεν αντιληφθήκατε την κρισιμότητα της υπόθεσης κάτι που γινόταν φανερό από τις αιτήσεις του ενδιαφερόμενου.

  Επίσης, κύριοι, αναφέρετε ως κατόρθωμα την επιβολή προστίμου στην επιχείρηση ενώ όπως προκύπτει από τα παραπάνω εσείς ευθύνεστε για τη λειτουργία της καθώς, επαναλαμβάνουμε, αντιμετωπίσατε το θέμα ελαφριά τη καρδία. Κάλλιο προλαμβάνειν παρα θεραπεύειν. 

Το δελτίο τύπου μας έκανε να θυμηθούμε την επίσκεψή που ο ίδιος πραγματοποιήσατε το καλοκαίρι στον εισαγγελέα για την υπόθεση. 

Ποια είναι η τύχη αυτής της καταγγελλίας;

  Επιπλέον, αναφέραμε και σε άλλο δελτίο τύπου ότι δεν δημοσιεύουμε τίποτα αν δεν είμαστε σίγουροι και αν δεν έχουμε αποδείξεις για όσα υποστηρίζουμε. Την ερώτηση την διατύπωσα γραπτώς προς συνεργάτη του κ. δημάρχου και ήταν σαφής: ακόμα και αν δεν λάβει η επιχείρηση άδεια εισόδου – εξόδου θα συνεχίσει να λειτουργεί εξαντλώντας την προθεσμία που διαθέτει από την άδεια λειτουργίας δηλαδή ως τις 27/2/2023;

  Η απάντηση , γραπτή επίσης, ήταν σαφής: ναι θα συνεχίσει να λειτουργεί. ( τα γραπτά μένουν..)

  Το ίδιο γραπτή , ευτυχώς, ήταν και η σχετική με το θέμα εισήγηση της Τ.Υ που ρητά ανέφερε: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη εισόδου εξόδου οχημάτων για την εγκατάσταση « επιχείρηση παραγωγής ξυλοκάρβουνου». Τέτοιες εγκρίσεις έδωσε ουκ ολίγες το ΔΣ τα τελευταία χρόνια και φυσικά δε σχετίζονται με τη λειτουργία των επιχειρήσεων που τις ζήτησαν. 

   Επειδή γνωρίζετε και οι ίδιοι ότι η απάντηση σας στερείται επιχειρημάτων αφήνετε για το τέλος, για να κερδίσετε εντυπώσεις, την προσφιλή αλλά ανεπιτυχή πρακτική σας, του αποπροσανατολισμού και της σύγχυσης. Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να διατυπώσω δημόσια τη θέση μου αφού ο κορονοϊός δε μου επέτρεψε να παραβρεθώ στο Δ.Σ. 

 Αν η αρνητική ψήφος αναφορικά με την άδεια εισόδου – εξόδου θα οδηγούσε στην παύση της λειτουργίας της επιχείρησης τότε θα ψήφιζα να μη δοθεί έγκριση εισόδου εξόδου οχημάτων για την εγκατάσταση « επιχείρηση παραγωγής ξυλοκάρβουνου».  

 Όσο για τα θολά νερά αυτά είναι δική σας πρακτική και της παρέας σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 

Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη και στηρίζεται πάντα σε έγγραφα και άλλα τεκμήρια, γραφείο τύπου του δημάρχου. Εσείς ανακατεύετε τα νερά για να καλύψετε την ανεπάρκεια σας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.