# #

4 Ιουν 2022

Ποιοι δυσφημίζουν την Λεπτοκαρυά και στην συνέχεια τον Πλαταμώνα και αύριο τους Ν. Πόρους?

 


Γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες που καθόλου δε διαφημίζουν τις παραλίες του Αν. Ολύμπου. Πρώτα της Λεπτοκαρυάς, σήμερα του Πλαταμώνα, πιθανότατα αύριο των Ν.Πόρων. Η "καλή" αυτή επίθεση στον τουρισμό , αρχές καλοκαιριού, έγιναν από Λιτοχωρίτικες ¨εφημερίδες" και Κατερινιώτικα σάιτ. 

Λένε όλοι και ίσως να ναι και αλήθεια ότι όλα ξεκίνησαν από τον βιολογικό της Κατερίνης. 

Έχω όμως μια απορία : Για να φτάσουν ως τη Λεπτοκαρυά  και στον υπόλοιπο Αν. Ολυμπο, δεν πέρασαν πρώτα από τις παραλίες της Κατερίνης και του Λιτοχώρου?

Έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι οι Κατερινιώτες και οι Λιτοχωρίτες μόλις έφτασαν τα λύματα στη Λεπτοκαρυά?

Προφανώς το "παίξανε αδιάφοροι" για ...

τις παραλίες της Κατερίνης και του Λιτοχώρου, και περιμένανε να φτάσουν στη Λεπτοκαρυά για να αναδείξουν το θέμα...

Εφτασαν πολλές φωτογραφίες και σε μένα ακόμα και από ντόπιους και άλλους για να τις δημοσιεύσω στις ομάδες που έχω δημιουργήσει. Φυσικά δεν δημοσιεύτηκαν , πρώτον για να μη γίνει δυσφήμιση  αρχές καλοκαιριού, δεύτερον διότι ακόμα δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται, τρίτον περιμέναμε επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο μας περιμένοντας να ασχοληθεί με το θέμα και να κάνει και τις ανάλογες ενέργειες αν τελικά είναι όπως τα λένε οι διάφοροι καλοί "δημοσιογράφοι", εναντίον του Δήμου Κατερίνης.

Δυστυχώς , όπως φαίνεται παραπάνω στην ανακοίνωση της Προέδρου, παραδέχεται ότι έγινε διαρροή στον βιολογικό της Κατερίνης χωρίς καμιά επίσημη ανακοίνωση ακόμα από την Κατερίνη. Δεν θα το σχολιάσω ,σχολιάστε το εσείς.

Ρώτησα φυσικά και τον βιολόγο Κώστα Κουκάρα και μου απάντησε ότι παρατηρήθηκαν γενικότερα στον Θερμαικό διάφορες βλέννες και ότι "Αυτό μόνο με μετρήσεις μπορεί να φανεί και με την προϋπόθεση να γίνουν σωστά".

Ένας σοβαρός επιστήμονας όπως είναι ο κ. Κουκάρας, απάντησε με την σοβαρότητα που τον διακρίνει όχι μόνο ως επιστήμονα αλλά και σαν άνθρωπο σε αντίθεση με τους "επιστήμονες επί παντός" των διαφόρων "δημοσιογράφων" και δημοτών αλλά και της προέδρου.

Καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού και προλαβαίνουμε να σώσουμε την κατάσταση είναι επιβεβλημένη ανάγκη να πάρει θέση ο δήμαρχος (αλήθεια που είναι ο δήμαρχος σε τόσο σοβαρά θέματα?)και να δώσει τις απαντήσεις που όλοι περιμένουμε. Όχι αύριο , σήμερα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χρονοτριβούμε.

Όσο για εσάς που "ανησυχείτε" για τη θάλασσα της Λεπτοκαρυάς, σήμερα η θάλασσα ήταν πεντακάθαρη και οι τουρίστες μας έκαναν το μπανάκι τους μια χαρά...







1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η δυσφήμηση της παραλίας της Λεπτοκαρυάς και της Πιερίας γενικότερα, ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, επειδή οι τουρίστες που μας επισκέπτονται δεν είναι "κουτόφραγκοι" όπως νομίζουν ορισμένοι. Οι άνθρωποι πληρώνουν για να χαρούν για λίγες μέρες τη θάλασσα και τον ήλιο, αλλά η εικόνα στη θάλασσα και η οσμή ήταν ότι χειρότερο για την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
    'Όμως θα αποδοθούν επιτέλους ευθύνες και θα ληφθούν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάποιο παρόμοιο "φαινόμενο" τόσο από τον βιολογικό της Κατερίνης, που έχει καταντήσει καρκίνωμα για την Πιερία , αλλά και της Λεπτοκαρυάς;
    Οι ανευθυνο-υπεύθυνοι καρεκλοκένταυροι κάποτε πρέπει να πληρώσουν ...
    Ας μη γελιόμαστε, ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι βλέπουμε πολλές φορές στη θάλασσα το καλοκαίρι, και ας το βαφτίζουμε ... πλαγκτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.