# #

1 Ιουν 2022

Έρευνα του βιολόγου Κώστα Κουκάρα για τη Λεπτοκαρυά: Τι πιστεύουν οι Λεπτοκαρίτες για τον τόπο τους και τα προβλήματά του

Ο Κώστας ο Κουκάρας ένας πολύ σοβαρός επιστήμονας που αγαπάει τον τόπο του, έκανε μια  έρευνα-δημοσκόπηση μέσω διαδικτύου. Θα δούμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που καταγράφονται στην έρευνα του Κ. Κουκάρα.

Σκοπός της έρευνας ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα, ποιοι είναι υπεύθυνοι για την απογοήτευση που υπάρχει από την μεριά των κατοίκων, αν υπάρχει προοπτική για το μέλλον του τόπου και πιθανές ίσως λύσεις. 

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι κάτοικοι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τους εκπροσώπους του Δήμου (κυρίως τους τοπικούς εκπροσώπους αλλά και τον Δήμο γενικότερα) αλλά και από εμάς τους ίδιους , τους κατοίκους της Λεπτοκαρυάς.

Είναι η πρώτη φορά που... γίνεται μια σοβαρή έρευνα-δημοσκόπηση και φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον συγχωριανό μας κ.Κώστα Κουκάρα που ασχολήθηκε και έφερε στην δημοσιότητα τα προβλήματα και τον προβληματισμό των κατοίκων, τις ευθύνες των τοπικών αρχόντων κυρίως αλλά και των κατοίκων, τι πιστεύουν για το μέλλον και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση που βιώνουμε.



Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της έρευνας.






 


























Κων/νος ΚΟΥΚΑΡΑΣ

Βιολόγος (MSc – PhD)

Σελεύκου 46

ΤΚ 55535

Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6974 658986

Email: kkoukaras@gmail.com

Website: https://www.kostaskoukaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.