# #

24 Αυγ 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου: "Να συζητηθεί δια ζώσης τώρα το θέμα εισιτηρίου στον Όλυμπο"

 


 Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμου πολλές φορές είχε θέσει το θέμα για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης και δημόσια, τηρώντας βέβαια τα μέτρα προστασίας, με δεδομένο ότι έχουν αρθεί πολλά περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας,  καθώς και μια σειρά οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται κανονικά εδώ και τόσον καιρό.

Με βάση την νέα ΚΥΑ και το ΦΕΚ 3793Β 13/8/2021  «Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ.,χρήση μάσκας και αντισηπτικού]»

 αιτούμαστε:

 

1.       η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Τετάρτη 25/8/2021 να πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

2.      να συζητηθεί ως θέμα:

η πρόθεση της κυβέρνησης  να θεσπίσει εισιτήριο εισόδου στον Ολυμπο και να εκχωρήσει αρμοδιότητες ελέγχου σε ιδιωτικές εταιρείες σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τίτλο «Θέσπιση εισιτηρίου εισόδου στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου με κωδικό GR1250001 και ονομασία Ορος Ολυμπος» .

3.      να σταλεί άμεσα ορθή επανάληψη της πρόσκλησης.

 

Λιτόχωρο, 23 Αυγούστου 2021

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου

Κατερίνα Κουρίτα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.