# #

21 Ιουλ 2021

Ξεκινάει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

 


Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για τον εμβολιασμό των κατακεκλιμένων πολιτών κατά της νόσου Covid-19, οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα, η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών (Βοήθεια στο Σπίτι), θα προβεί στον κατ' οίκον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό εμβόλιο της...

Johnson. Τον εμβολιασμό θα πραγματοποιήσουν κινητές μονάδες του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, που θα αποτελούνται από γιατρό και νοσηλευτή.

Παρακαλούμε όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στα τηλέφωνα 2352350102 και 2352350112 (ώρες επικοινωνίας 08:00 – 15:00), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ' οίκον.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κερδίζουμε τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Είναι στο χέρι μας να αυξήσουμε τον αριθμό των εμβολιασμών, "χτίζοντας" το απαραίτητο τείχος ανοσίας για να προφυλαχτεί η τοπική μας κοινωνία. Εμβολιαζόμαστε, σημαίνει ζούμε!

*Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, καθώς ο συντονισμός γίνεται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.