# #

1 Ιουν 2021

Φίλοι Λεπτοκαρίτες, επιτρέψτε μου να σας γράψω δυο σκέψεις μου που αφορούν εσάς και το χωριό σας

 


Αγαπητοί συνδημότες του δήμου Δίου Ολύμπου,
παρακολουθώντας τη συνεδρίαση του δήμου μας στις 26/5/2021 (από βίντεο σε ηλεκτρονική εφημερίδα) και διαβάζοντας μια ανάρτηση ενός τοπικού site για την απουσία των προέδρων στα δημοτικά μας συμβούλια, σκέφτηκα για ακόμα μια φορά πόσο λίγο αγαπάμε τον τόπο μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αφού ψηφίζουμε ανθρώπους που απουσιάζουν ακόμη και όταν συζητιούνται και πρόκειται να παρθούν αποφάσεις για θέματα σημαντικότατα για το δήμο αλλά κυρίως για τα χωριά τους.
Και ας μη δικαιολογούμε τους εαυτούς μας λέγοντας ότι δεν πιστεύαμε ότι θα φερθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί σε μικρό δήμο ζούμε και λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Περισσότερο δε, γνωρίζουμε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και έχουν δώσει δείγματα γραφής. Εμείς δεν ξέρουμε να τα διαβάζουμε σωστά.
Φίλοι Λεπτοκαρίτες, επιτρέψτε μου να σας γράψω δυο σκέψεις μου που αφορούν εσάς και το χωριό σας που έχει φυσική ομορφιά, έχει σχεδόν τα πάντα, εσείς όμως αδιαφορείτε για την περιουσία του.
Προσπαθείτε συνάδελφοι του τουριστικού κλάδου να κάνετε ο καθένας ό,τι μπορεί μόνος του. Πρέπει να καταλάβετε ότι το χωριό σας θα εκτοξευθεί και μαζί του και ο υπόλοιπος δήμος, αν γίνουν σημαντικά έργα υποδομής. Γιατί γράφω όλα αυτά; Γιατί αν κατάλαβα καλά από την πολύωρη συζήτηση που έγινε στο ΔΣ, η Λεπτοκαρυά και κατ’ επέκταση ο δήμος θα χάσει 300.000€ από τη μητρόπολη Κιλκισίου που προσέφυγε στα δικαστήρια για παραγραφή του χρέους και αυτά τη δικαίωσαν.

O επιχειρηματίας από τον Ανατολικό.


1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.