# #

28 Μαρ 2021

Όταν αποκατασταθεί πλήρως η Δημοκρατία στη χώρα..

 


Η ΝΔ εξελέγη με πρόγραμμα την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας.

Με τον ιδιαίτερο τρόπο του βαλκανικού-παρασιτικού καπιταλισμού που διακονεί το σύστημα γύρω από τον Μητσοτάκη. Τον θυμόμαστε προεκλογικά, να προτείνει αξονικούς τομογράφους ιδιωτικών εταιρειών, εγκατεστημένους στα δημόσια νοσοκομεία, που θα τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι και θα τους δουλεύουν οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων.

Τους έτυχε όμως η πανδημία, και πως να το κάνουν, όταν μόνο το Δημόσιο Ε.Σ.Υ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια τέτοιου μεγέθους υγειονομική κρίση.

Αποφάσισαν να κάνουν λοιπόν τα στοιχειώδη, κάποιες ΜΕΘ που προέκυψαν από δωρεές(κυρίως της Βουλής) και λίγοι συμβασιούχοι γιατροί και νοσηλευτές, που θα μπορούσε να τους ξεφορτωθεί αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας.

Ταυτόχρονα μετέτρεψαν το ΕΣΥ σε σύστημα μιας νόσου, αυξάνοντας τον αριθμό των θανάτων, πέραν του covid, διαλύοντας τις υποδομές, του ΕΣΥ και πλουτίζοντας τα ταμεία των κλινικαρχών φίλων τους. Τα παραπάνω, συνιστούν απλά προσαρμογή του σχεδίου ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Υγείας σε συνθήκες πανδημίας.

Η "μεταρρύθμιση" που προαναγγέλλει ο Προτοσάλτε, είναι σε εξέλιξη, και στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Οι συνθήκες Μπέργκαμο στην Β΄. Ελλάδα τον Νοέμβριο και στην Αττική τώρα, το "φυσιολογικό" 20% θανάτων εκτός ΜΕΘ είναι τα αποτελέσματα της.

Όταν αποκατασταθεί πλήρως η Δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να αναζητηθούν, όχι μόνο οι πολιτικές αλλά κυρίως οι ποινικές ευθύνες όλων όσοι ευθύνονται γι αυτή την υγειονομική καταστροφή


ΥΓ Την ώρα που έγραφα τα παραπάνω, τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ που καταναλώνουν τους καρπούς του "λεφτόδεντρου", της κυβέρνησης, προσπαθούν να ταιριάξουν τα έτοιμα από πριν ρεπορτάζ τεχνητής αισιοδοξίας(εμβόλια, τουρισμός το καλοκαίρι κλπ) με τα σημερινά χιλιάδες κρούσματα, τους διασωληνομένους και τους νεκρούς, δείχνοντας "ανεύθυνους πολίτες" να περπατάνε συνωστισμένοι στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.