# #

28 Μαρ 2021

Τι θα γίνει με το άνοιγμα των νομών.. Πάμε για ακόμα πιο έξυπνα μέτρα;



 Μετράμε αντίστροφα ;

Η οικονομική ασφυξία της αγοράς σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών οι οποίοι ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς τα χρέη τους πνίγουν, φέρνουν ίσως  εξελίξεις. 

H εισήγηση της κυβέρνησης στη νέα συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων μέσα στην εβδομάδα θα είναι άνοιγμα της αγοράς πιο νωρίς αν και δύσκολα πλέον να τους πιστέψει κάποιος μετά από τόσες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις .

Η ημερομηνία- κλειδί είναι η ...

5η του Απρίλη. 

Αν δεν υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και ο αριθμός σταθεροποιηθεί στα σημερινά επίπεδα , πράγμα που πολύ εύκολα μπορεί να "στηθεί" από την κυβέρνηση ανάλογα πως την συμφέρει (το έχει αποδείξει όλον αυτόν τον προηγούμενο χρόνο εξάλλου) τότε και οι λοιμωξιολόγοι  θα δώσουν το πράσινο φως.

Εδώ βέβαια θα γελάσουμε πάλι , διότι είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνουν οι λοιμωξιολόγοι , απλά επαναλαμβάνουν ότι τους λένε...κάτι σαν τους "δημοσιογράφους" δηλαδή.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το άνοιγμα θα ξεκινήσει με το λιανεμπόριο και τα σχολεία. Γυμνάσια και λύκεια θα ανοίξουν στις 5/4 και θα ακολουθήσει η εστίαση με το άνοιγμα των εξωτερικών χώρων στα τέλη του μήνα. 

Για το άνοιγμα των νομών δεν ακούσαμε κάτι, ένα εντελώς ηλίθιο μέτρο που όμως έχει διαλύσει την οικονομία αλλά και την κοινή λογική.

Μη τα παίρνετε τοις μετρητοίς βέβαια όλα αυτά, και έχει αποδειχθεί πολλές φορές μέχρι τώρα με την πολιτική ακορντεόν που ακολουθούν οι πανέξυπνοι των μέτρων. Σήμερα λέμε ένα και αύριο το ακριβώς αντίθετο... 

Η ασφυξία της οικονομίας αναγκάζει ίσως την κυβέρνηση να προχωρήσει στο άνοιγμα των κλάδων ελπίζουμε πιο σύντομα απ’ ό,τι υπολόγιζε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.