# #

21 Φεβ 2021

Τρέχει να προλάβει η σύζυγος του πρωθυπουργού....Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Η Μαρέβα Μητρσοτάκη διέγραψε παλαιότερη ανάρτησή της που αφορούσε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τρέχει να προλάβει η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης

Μαρέβα Μητσοτάκη Δημήτρης Λιγνάδης: Οι εξελίξεις σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη είναι καταιγιστικές και πολλά στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν διηγώντας ιστορίες εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από διάφορους παράγοντες και δημόσια πρόσωπα. Πολλά από τα θύματα αλλά και πολλοί που γνωρίζουν καταστάσεις χρησιμοποιούν πλέον ...

τα social media και ανεβάζουν αναρτήσεις.

Είχαμε μέχρι και τη σύλληψή του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στη μέρα.

 Την ώρα όμως που αυτές οι αναρτήσεις ανεβαίνουν, όπως του Αντώνη Καφετζόπουλου που αφορά και τη Λίνα Μενδώνη, υπάρχουν και κάποιες άλλες αναρτήσεις που κατεβαίνουν. Πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν παραβρεθεί με τους σήμερα καταγγελλόμενους ή πρόσωπα που απλά είχαν αναφερθεί σε αυτά σήμερα κατεβάζουν άρον άρον τις αναρτήσεις τους. Η καταγγελία που έρχεται στο φως από το Dοcumento σοκάρει εξάλλου.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Όπως μαρτυράει το google, η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία συνέχετε τον Δημήτρη Λιγνάδη και όλους τους συντελεστές τους για την παράσταση Πέρσες του Αισχύλου. Πλέον όμως αυτή η ανάρτηση δεν βρίσκεται online. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς κατέβηκε η ανάρτηση (μπορεί να έχει γινει εδώ και μέρες). Όπως μπορείτε να δείτε και από το screenshot, η ανάρτηση έλεγε συγκεκριμένα : «Πέρσες» του Αισχύλου. Συγχαρητήρια στον @dimitris.lignadis και σε όλους τους συντελεστές του…

Κάπου θα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Δεν είναι κρυφό ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είδε τους Πέρσες. Προφανώς δεν είναι κρυφό και ότι συνεχάρη μέσα από το Instagram της τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού η ανάρτηση είχε πάνω από 7,000 likes. Ισως στα σχόλια (τα οποία δεν είναι προσβάσιμα πλέον) να υπήρχε και η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Το να σβήνονται όμως παλιότερες αναρτήσεις μοιάζει με σπασμωδική κίνηση που δεν αρμόζει στη σύζυγο του πρωθυπουργού, ούτε καν σε αυτούς που τη συμβουλεύουν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.