# #

22 Φεβ 2021

Μπάτσος: Η ιστορία με τον Λιγνάδη είναι μια φαρσοκωμωδία. Γιατί δεν γίνεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του;

 

Ηλεκτρονικό μήνυμα από αναγνώστη μας:

Είμαι ντελιβεράς και το πιο ωραίο μου το είπε χτες το βράδυ μπάτσος όταν του πήγα την παραγγελία σπίτι του. Είναι ο πιο καλός πελάτης μας και με τα "εξτραδάκια" του, έχει την δυνατότητα να παραγγέλνει  κάθε μέρα έτοιμο φαγητό, γι΄ αυτόν και την κοπέλα που συζεί,  απ' το μαγαζί που δουλεύω. Χτες μετά την παραγγελία που του πήγα, κάναμε μαζί ένα τσιγάρο -τόσο καιρό πια έχουμε γνωριστεί - και μου είπε το καταπληκτικό: "ρε μαλάκα, όλη αυτή η ιστορία με τον Λιγνιάδη, είναι μια φαρσοκωμωδία. Αν πραγματικά θέλαν να βρουν τι πραγματικά συμβαίνει θα... μας έλεγαν να σπάσουμε το τηλεφωνικό απόρρητο το τελευταίο 20ημέρο και σε ένα τέταρτο θα ξέραμε με ποιους έχει 'ρθει σε επικοινωνία όταν ξέσπασε η ιστορία και αυτό θα έδειχνε πολλά. Αυτό είναι μια πανεύκολη τυπική διαδικασία και το κάνουμε συνεχώς ακόμα και όταν μας το ζητήσουν τηλεφωνικά απ' την αντιτρομοκρατική. Από κει και πέρα να καταλάβεις πόσο θέατρο είναι όλα". Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας.

Το μήνυμα του αναγνώστη είναι γραμμένο σε κινητό, ασύντακτο και με πολλά ορθογραφικά λάθη. Προσπαθήσαμε να το "σουλουπώσουμε" και να σας το παρουσιάσουμε γιατί θεωρούμε ότι η πληροφορία που προκύπτει μέσα από την συνομιλία που είχε ο αναγνώστης μας με τον μπάτσο-πελάτη του είναι πολύ σημαντική. 

Αλήθεια δεν ήταν λογικό και αυτονόητο να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Λιγνάδη για να δουν με ποιους είχε επαφές το τελευταίο διάστημα;  

Αλλά νομίζουμε ότι και τώρα δεν είναι αργά. 

Γιατί δεν το κάνει η αστυνομία; 

'Η έστω γιατί δεν δίνουν τέτοια εντολή οι εισαγγελείς που ενεργούν τώρα την ανάκριση; 

Μήπως έχει πάρει τέτοιες κυβερνητικές εντολές;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.