# #

19 Μαρ 2020

Η συνoυσία θα απαγορευτεί τις επόμενες ημέρες...!!!!!!!!!



Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί οι Έλληνες είναι πως, από τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε “πανδημία” τον κορονοϊό, θα πρέπει οι πολίτες να σταματήσουν τις συνoυσίες.

Αυτό προβλέπεται από την δεύτερη παράγραφο της Συμφωνίας της Νέας Υόρκης για τις Πανδημίες, όπου αναφέρεται πως η συνoυσία αποτελεί τον κύριο παράγοντα μετάδοσης του ιού.

Η συνoυσία θα απαγορευτεί τις επόμενες ημέρες. 
Τόσο η συνoυσία για ευχαρίστηση, όσο και η συνoυσία για...
αναπαραγωγή.

Η συνoυσία για αναπαραγωγή απαγορεύεται επειδή μπορεί τα παιδιά να βγουν βλαμμένα αν οι γονείς είναι φορείς του ιού, αν και όλα τα παιδιά βγαίνουν βλαμμένα πια, ανεξάρτητα από το αν οι γονείς τους κουβαλάνε αρρώστιες.

Οι πολίτες καλούνται να αυτοϊκανοποιούνται. Οι άνδρες με τον παραδοσιακό τρόπο -αφού πλύνουν τα χέρια τους με χλωρίνη-, ενώ οι γυναίκες καλούνται να κάνουν χρήση αποστειρωμένων δoνητών, αλλά καλό είναι οι δoνητές να δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια, γιατί προέχει πάντα η προστασία του περιβάλλοντος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναζητεί έναν τρόπο για να πει με τρόπο στους Έλληνες πως θα πρέπει να πάψουν να κουτουπώνονται.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκοψε μέσα σε μια μέρα στους ψηφοφόρους της την θεία κοινωνία και την παρέλαση.

Αν τους κόψει και το γ@μήσι, θα λαλήσουν οι άνθρωποι.

Θα αρχίσουν να πηδάνε από τα μπαλκόνια. 
Και όπως θα πηδάνε θα παίρνουν μαζί και την ελληνική σημαία που έχουν στο μπαλκόνι, και θα είναι έτοιμοι για την κηδεία, που μάλλον θα καθυστερήσει γιατί θα απαγορευτούν και οι κηδείες, για να μην μεταδίδεται ο κορωνοϊός.

Οπότε, θα τους πουν πως το να συγκρατείς τις ορμές σου, ισοδυναμεί με το να μετέχεις της Θείας Κοινωνίας.

Δηλαδή, η αποχή από την συνoυσία αναπληρώνει την Θεία Κοινωνία.

Τα πιστεύουν αυτά οι δεξιοί γιατί είναι αγράμματοι, είναι και αθώοι άνθρωποι, οπότε, αν βγει κάνας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέα με κάναν παπά στον ΣΚΑΪ και πει πως ο καλός θεούλης θέλει να μην γαμιoύνται, θα το πιστέψουν.

Βέβαια, εμείς οι υπόλοιποι που φασωνόμαστε παντού -ακόμα και πάνω στα δέντρα- καλό θα είναι να ξεσκιστούμε στη συνoυσία γιατί μπορεί αύριο να μας βάλουν κάναν αλγόριθμο στο ματζαφλάρι μας και όταν μας κάνει κούκου, να χτυπάει ο συναγερμός, όπως χτυπάει η ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας στο κινητό.

Μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει συνoυσία.

Πατρίς-Θρησκεία-Πανδημία.


 https://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.