# #

20 Μαρ 2020

Λεπτοκαρυά..Στην Περιοχή "Μπαγκλαντές"!!


Περιοχή "Μπαγκλαντές" έχει ονομαστεί, άτυπα φυσικά, από συμπολίτες μας η πιο άσχημη περιοχή της Λεπτοκαρυάς....Από το περίπτερο και τον"Κάβο" μέχρι και τα "Ευαγγελικά" μπροστά από τον δρόμο και προς τη θάλασσα.

Προφανώς δόθηκε η ονομασία αυτή γιατί απλά θυμίζει Μπαγκλαντές στην πιο άσχημη εκδοχή του.

Σ αυτή την περιοχή λοιπόν υπάρχει ένα σπίτι παρατημένο, εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο είναι...
"Η Εστία Μόλυνσης της Λεπτοκαρυάς".


Αυτό το σπίτι ανήκει στον Δήμο Μουζακίου ,αν δεν κάνω λάθος.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου δεν ασχολείται με το να περιποιηθεί την περιουσία του Δήμου του, εξάλλου οι ψηφοφόροι του ούτε το ξέρουν ,ούτε προφανώς και τους ενδιαφέρει


Ο δικός μας ο Δήμαρχος όμως που πήρε πολλούς-πάρα πολλούς ψήφους από εδώ ...
Τι κάνει;


Εντάξει..Να λέμε τα πράγματα με τ όνομά τους....

Ο Δήμαρχος είναι από το Λιτόχωρο αλλά έχει και αντιδήμαρχο Αν.Ολύμπου  ο τόπος και αντιδήμαρχο Τουρισμού,και μέλη στο Δημοτικό συμβούλιο που κατάγονται από εδώ και έχει και Πρόεδρο Λεπτοκαρυάς αλλά και συμβούλιο τοπικό..


Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούν οι συμπολίτες μας που γι αυτό το λόγο ψηφίστηκαν και εκλέχτηκαν ;


Η προηγούμενη αρχή του τόπου έστειλε 2-3 μέιλ στο Μουζάκι,πήραν και 2-3 τηλέφωνα στον Δήμαρχο....χωρίς κανένα αποτέλεσμα..


Είναι μπροστά στη θάλασσα..
Δίπλα στους λουόμενους,στους ντόπιους και ξένους τουρίστες που μας έκαναν την τιμή να επισκεφτούν και να παραθερίσουν στον τόπο μας.


Είναι Εστία Μόλυνσης...
Βρωμιά, σύριγγες,πεταμένα σκουπίδια, ποντικοί και αρουραίοι,φίδια, μπόχα...


Το καλοκαίρι είναι εδώ...

Ο κορονοιός ,και οι μετανάστες του Ερντογάν μας έχει αποσυντονίσει,εντάξει.... αλλά ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας καθαρίσουμε τον τόπο μας...


Δε θέλει πολλά πράγματα και τίποτα δεν είναι δύσκολο ...

Συνεννόηση με το Δήμο Μουζακίου και καλό καθάρισμα του χώρου (Αυτά που λέτε όλοι σας..."Δεν έχουμε κονδύλια ή δεν έχουμε εργάτες είναι αστεία..)

Μετά τον καλό καθαρισμό ,ένα καλό βάψιμο σε ελληνικά χρώματα ..ίσως γκράφιτι στους τοίχους και μπλε παντζούρια στα παράθυρα και στις πόρτες.

Και φυσικά  το λογαριασμό στον Δήμαρχο Μουζακίου μαζί ίσως και με ένα βαρύ πρόστιμο για όλα αυτά τα χρόνια που αδιαφόρησαν.








Αν ενδιαφερθούν οι τοπικοί μας άρχοντες...το καλοκαίρι θα φωτογραφίζονται χαμογελαστοί οι τουρίστες  μπροστά στο σπίτι αυτό.

Αν αδιαφορήσουν όμως...οι τουρίστες θα βγάζουν φωτογραφία το σπιτάκι, χωρίς τους ίδιους, και θα μας δυσφημίζουν στη χώρα τους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.