# #

20 Μαρ 2020

2020.. Στην Ελλάδα των Μητσοτάκη-Αυγενάκη κόβονται εκπομπές επειδή θέτονται ερωτήσεις που δεν συμφωνήθηκαν από πριν...!!!!(βίντεο)

Σχόλιο Αριστοφάνη...
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στη Ελλάδα του Μητσοτάκη, των καναλιών,των Αυγενάκηδων και της παράγκας του ποδοσφαίρου.Και μιλάμε μόνο για μια ερώτηση..ούτε καν αντίλογος...

Είναι προφανές πως....Αν ήταν καθαρός ο "υπουργός",δεν θα ενοχλούσε καμιά ερώτηση...


Απίστευτο: Κόπηκε η εκπομπή της δημοσιογράφου που «μάλωσε» ο Αυγενάκης! (vid)

Η εκπομπή «Συν» που προβάλλεται καθημερινά στις 16:30 ως τις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3, βγαίνει από το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης από την επόμενη εβδομάδα. Η αυλαία της εκπομπής θα πέσει σήμερα το απόγευμα, όπου θα μεταδοθεί για τελευταία φορά, αφού η διοίκηση της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να την «κόψει». 
Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά,
καθώς γίνεται σε μία εποχή που στην τηλεόραση δεσπόζουν οι ενημερωτικές εκπομπές λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στη ζωή του τόπου. Πόσω μάλλον όταν αποφασίζεται, βάσει του προγράμματος που είναι αναρτημένο αυτή τη στιγμή, να μεταδοθεί στη θέση της  η εκπομπή «Πράσινος οδηγός για ταξιδιώτες» και δη σε επανάληψη! 
Αξίζει πάντως να θυμίσουμε πως μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 11 Μαρτίου, καλεσμένος της εκπομπής «Συν» ήταν και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μάλιστα δεν είχε διστάσει να «μαλώσει» στον «αέρα» τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα επειδή έκανε ερώτηση για την όσα έχουν συμβεί με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το προηγούμενο διάστημα. Εμφανώς εκνευρισμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε αρκετές φορές στη δημοσιογράφο πως... δεν είχαν συνεννοηθεί να ερωτηθεί για την ΕΕΑ, παρά ταύτα η παρουσιάστρια της εκπομπής χειρίστηκε άψογα και με απόλυτο επαγγελματισμό την επίθεση που δέχτηκε από το στέλεχος της κυβέρνησης. Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining TimeÂ-0:00
Ως εκ του θαύματος βέβαια, λίγες μόνο ημέρες αργότερα, η δημοσιογράφος «κόβεται» από το πρόγραμμα της ΕΡΤ 3 κι αυτό μάλιστα παρότι πρόκειται για ένα από τα επιφανέστερα στελέχη του σταθμού, με μεγάλη εμπειρία και σημαίνοντα ρόλο, κάτι που έχει σαφώς τη σημασία του. 
Όλα αυτά βέβαια στην εποχή που ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας δέχεται έντονη κριτική διότι προσλαμβάνει στελέχη της Nova στην ΕΡΤ για να καλύψει την επικαιρότητα με το θέμα του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι το προσωπικό της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης δεν επαρκεί. Πώς λοιπόν ενώ δεν φτάνουν οι υπάρχοντες δημοσιογράφοι που ήδη εργάζονται στην ΕΡΤ και τίθεται στο περιθώριο μία έμπειρη παρουσιάστρια και τούτο μάλιστα συμβαίνει μετά από μία δημόσια διαμάχη που είχε με έναν υφυπουργό; 
Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, αδυνατεί ο οποιοσδήποτε να πιστέψει ότι εν έτει 2020, σε μία δημοκρατική χώρα, θα μπορούσε να έχει διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην εκπαραθύρωση της δημοσιογράφου το προ ημερών επεισόδιο που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

SDNA


Συμπέρασμα.... Ο "Υπουργός" κάνει ότι του είπαν να κάνει και έχει όλους τους άλλους γραμμένους κανονικά.
Παρ όλα αυτά η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη και την επόμενη φορά θα ψηφίσει Μησοτάκηδες , Αυγενάκηδες και παράγκες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.