# #

13 Νοε 2016

Ο Μπαράκ Ομπάμα,ο δούλος της Μέρκελ στη νότια επαρχία της και τα γερμανικά κωλαράκια...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ομπάμα είναι οργισμένος επειδή στην Αθήνα θα τον υποδεχτεί ο Τσίπρας και όχι η Μέρκελ

Έξαλλος είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, μετά την άρνηση της Άνγκελα Μέρκελ να τον υποδεχτεί στην Αθήνα, επειδή πως τον υποτιμά και τον θεωρεί έναν τελειωμένο και ανίσχυρο πια πρόεδρο .

Η Άνγκελα Μέρκελ ενημέρωσε τον Μπαράκ Ομπάμα πως στις 15 Νοεμβρίου δεν μπορεί να είναι στο κρατίδιο της Ελλάδας γιατί θα πρέπει να βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου γίνεται η μεγάλη παραδοσιακή γιορτή της αγελάδας και θα πρέπει να ..
βραβεύσει την αγελάδα με τους μεγαλύτερους βύζους και τον ταύρο με τα μεγαλύτερα @ρχίδια.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε ακόμα στον Μπαράκ Ομπάμα πως στη νότια επαρχία της Γερμανίας θα τον υποδεχτεί -αντί της ιδίας- ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει λάβει εντολές από την γερμανική διοίκηση να τον υποδεχτεί με τιμές αρχηγού κράτους, όπως γίνεται και με το Άγιο Φως.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θεωρεί πως η Άνγκελα Μέρκελ τον υποτιμά -με το να μην τον υποδέχεται η ίδια στην Αθήνα- αλλά η Καγκελάριος τον διαβεβαίωσε πως δεν θέλει να προσβάλει τους ιθαγενείς Έλληνες που δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα πως είναι δούλοι στην ίδια τους τη χώρα.

Μετά την προσβολή της Άνγκελα Μέρκελ να μην τον υποδεχτεί στην Αθήνα, ο Μπαράκ Ομπάμα σκέφτηκε να ακυρώσει την επίσκεψή του στο Βερολίνο -αμέσως μετά την Αθήνα- αλλά αφενός σκέφτηκε πως ταξιδεύει τζάμπα με δικό του αεροπλάνο και αφετέρου έχει να κλείσει και μερικές συμφωνίες για κάποιους Αμερικανούς ολιγάρχες που είναι τα αφεντικά του.

Πάντως, στην ομιλία του στο Βερολίνο, ο Μπάρακ Ομπάμα, για να πικάρει την Άνγκελα Μέρκελ, θα πει και την εμβληματική φράση του Τζούλιο Αντρεότι «Αγαπάω τόσο πολύ την Γερμανία που την προτιμούσα όταν υπήρχαν δυο Γερμανίες».

Επίσης, ο Μπαράκ Ομπάμα θα αναφερθεί στην γερμανική καταγωγή του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και θα πει στους Γερμανούς πως έρχεται στο Βερολίνο σαν νέος Τζέσε Όουενς, για να σκίσει γερμανικά κωλαράκια.


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.