# #

17 Μαΐ 2015

PLAN ΚΟΥΓΚΙ !!! Αυτό δεν είναι που ζητούσαμε τόσα χρόνια ;;;Κάποιοι σήμερα πέφτουν λένε από τα σύννεφα και δηλώνουν απογοητευμένοι και τρομοκρατημένοι με τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και με τον κίνδυνο της πιστωτικής ασφυξίας προ των πυλών !!!

Τι πιστεύατε δηλαδή ρε πατριώτες ;;;

Ότι θα κάναμε την επανάσταση κατά των δανειστών με τον φρέντο στο χέρι, από τα beach bar και τις καφετέριες ή καθισμένοι χαλαρά στους καναπέδες μας να χαζεύουμε τα reality και τα τούρκικα σήριαλ ;;;

Ή ότι οι δανειστές θα ήταν τόσο χαρούμενοι με τη διαπραγμάτευση, που θα μας έδιναν μποστά και λίγα μετρητά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές ;;; 


Αν ήταν έτσι οι επαναστάσεις, τότε θα γινόταν επαναστάτες πρώτοι-πρώτοι οι τραπεζίτες !!!

Είναι δεδομένο ότι, αντιστεκόμενοι και διαπραγματευόμενοι, θα δυσκολευτούμε, θα κινδυνεύσουμε, μπορεί ακόμη και να ματώσουμε (οικονομικά πάντα) αλλά, σε κάθε περίπτωση, ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος και πρέπει να τον πετύχουμε με όσο αγώνα, όσο κόστος και όσες θυσίες χρειαστούν.

Και με το σενάριο της ρήξης σε μόνιμη ετοιμότητα.
PLAN ΚΟΥΓΚΙ !!!
Αυτό δεν είναι που ζητούσαμε τόσα χρόνια ;;;Δεν υπάρχουν βελούδινες ανατροπές.
Και όσοι αφελείς εννοείτε ως επανάσταση την ατελείωτη μπουρδολογία μέσα από το διαδίκτυο, τότε, κλείνοντας τον υπολογιστή σας, ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξεκαπνισμένοι στην καθημερινότητα του ραγιά και να σκύψετε ξανά στα 4 στους αφέντες του μνημονίου. 

Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές.
Ή πάμε σκληρά μέχρι το τέλος, αναλαμβάνοντας ακόμη και το ρίσκο του σεναρίου της ρήξης ή, αλλιώς, κακώς τόσα χρόνια φωνάζαμε και διαμαρτυρόμασταν, αφού στην περίπτωση αυτή δεν μας αξίζει τίποτα περισσότερο από ένα νέο μνημόνιο.

Οπότε, μην το κουράζετε άλλο.
Πάρτε τηλέφωνο τον Σαμαρά !!!
Καλύτερα τώρα, παρά μετά !!!

 Κυριάκος Τόμπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.