# #

18 Μαΐ 2015

Ο καυτός Αλέξης Τσίπρας... και η ντεκαβλέ Αγγέλα ...

Tsipras1Μια ακόμα παγκόσμια διάκριση κατέκτησε η χώρα μας, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είναι στη λίστα με τους πιο καυτούς ηγέτες του κόσμου.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της λίστας με τους πιο σέξι ηγέτες, αν και είναι πρωθυπουργός ...
λιγότερο από τέσσερις μήνες.
Η διάκριση του Αλέξη Τσίπρα έρχεται σε μια σημαντική στιγμή για την χώρα μας και σκόρπισε αισιοδοξία στο έθνος, που είχε απογοητευτεί κάπως από την στάση καλαθιών που έκανε ο Ολυμπιακός στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μπροστά από τον... Μπαράκ Ομπάμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η πρωθυπουργός της Δανίας που είναι κάπως πιο άσχημη από τη μέση Δανέζα τουρίστρια στη Νάξο, αλλά έχει το προνόμιο να είναι ξανθιά με γαλανά μάτια και να μην είναι ηγέτης η Μόνικα Μπελούτσι.
Η επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα να είναι τόσο ψηλά στη λίστα με τους πιο καυτούς ηγέτες του κόσμου είναι τεράστια, αν σκεφτεί κάποιος πως αφενός διαδέχτηκε τον πολύ ερωτικό Αντώνη Σαμαρά και αφετέρου πως παντρεύτηκε την πρώτη γυναίκα που γνώρισε στη ζωή του, όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο.
Η Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι στη λίστα με τους πιο καυτούς ηγέτες του κόσμου αλλά αναμένεται να είναι πρώτη στη λίστα με τους πιο ντεκαβλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.