# #

22 Μαρ 2015

«Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Χιώτης, ο οποίος υπέγραψε το δημοσίευμα, εκτελεί συμβόλαιο κατ' εντολή της αντιπολίτευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».


ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ 


ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ»; (VIDEO)

Βορίδης και Άδωνις οι πηγές του «Βήματος»; (video)


ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

«Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Χιώτης, ο οποίος υπέγραψε το δημοσίευμα, εκτελεί συμβόλαιο κατ' εντολή της αντιπολίτευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».
Τα παραπάνω κατήγγειλε,
το πρωί της Κυριακής (22/03/2015), ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», που τον κατηγορούσε ότι «υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12%».
Μόλις τρεις ημέρες πριν, και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου, μια άκρως «ενδιαφέρουσα» στιχομυθία έλαβε χώρα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, σε κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα το νομοσχέδιο «για την επανεκκίνηση της οικονομίας».
Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε ενδεχόμενο «κουκούλωμα σκανδάλου» στη διάταξη που καταργεί την εταιρεία «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.», με τον Μάκη Βορίδη να παίρνει τη σκυτάλη και να αφήνει σαφείς αιχμές για τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Σπύρο Σαγιά και τη δικηγορική του ενασχόληση σε υπόθεση της «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ».
Η αντιπαράθεση προχώρησε σε προσωπικό επίπεδο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, να στηλιτεύει την εμπλοκή του Μάκη Βορίδη στη νομική υποστήριξη των εταιρειών Energa και Hellas Power, οι οποίες καταχράστηκαν χρήματα καταναλωτών και με τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο βρίσκεται σε αντιδικία.
Ο κ. Βορίδης απάντησε ότι από νομικής πλευράς δεν είναι ο ίδιος εκπρόσωπος στην υπόθεση, από τότε που ανέλαβε υπουργός Υγείας. «Εγώ υπερασπίζομαι το δικαίωμα των βουλευτών - δικηγόρων να αναλαμβάνουν υποθέσεις», ανέφερε και συνέχισε: «Όμως όταν κάποιος είναι υπουργός έχει υποχρεωτική αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος».
«Το γραφείο του;», τον ρώτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.
Στο σημείο εκείνο, ο κ. Βορίδης, με ένα... πλατύ χαμόγελο, άρχισε να μιλά με υπονοούμενα: «Προσέξτε...», του απάντησε, για να παρέμβει και ο Άδωνις Γεωργιάδης«Προσέξτε... Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες».
Η συνέχεια παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον... Ο Μάκης Βορίδης ζητά από τον κ. Γεωργιάδη να μη συνεχίσει να μιλάει: «Άδωνι, όχι ακόμα, κάθε πράγμα στην ώρα του».
Ο κ. Γεωργιάδης, όμως, συνεχίζει να απευθύνει - μέσω... γρίφων- το λόγο στον κ. Φίλη, για να παρέμβει και πάλι ο κ. Βορίδης: «Μη ρε παιδί μου... Όχι ακόμα, σιγά - σιγά».
Δείτε το βίντεο:
Οι παραπάνω αναφορές των κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη - εύλογα - δημιουργούν ορισμένα ερωτήματα:
- Τι ακριβώς ήταν αυτό που γνώριζαν και προειδοποιούσαν τον κ. Φίλη οι δύο βουλευτές της ΝΔ;
- Γιατί ο κ. Βορίδης δεν άφησε τον - λαλίστατο κατά τα άλλα – κ. Γεωργιάδη να ολοκληρώσει τη σκέψη του;
- Αναφέρονταν οι δύο βουλευτές της ΝΔ στο δημοσίευμα του «Βήματος»;
- Αν ναι, πώς το γνώριζαν; Ήταν οι ίδιοι και το κόμμα τους η «πηγή» του δημοσιογράφου;
Ρητορικά ή μη, τα ερωτήματα παραμένουν και απαιτείται άμεσα μια ξεκάθαρη απάντηση τόσο από τους βουλευτές όσο και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διαφορετικά, ίσως, όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος περί «συμβολαίου διαπλοκής» να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό θα σημαίνει επανεμφάνιση «σκοτεινών και εφιαλτικών παρακρατικών κέντρων», για την οποία μιλούν με βεβαιότητα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/569500/voridis-kai-adonis-oi-piges-toy-vimatos-video#ixzz3V9VxZ2cj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.