# #

23 Μαρ 2015

Κύριε δήμαρχε,επειδή είσαστε ΚΑΙ δήμαρχος ΚΑΙ νομικός.....


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ “ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΕΧΝΟΥΜΕ...”

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας και σημερινός δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Βροχαρίδης, κατήγγειλε ουκ ολίγα για το διεθνή διαγωνισμό που θα αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων μας σε ιδιώτη, έναντι σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, το χρόνο και για τρία χρόνια  Βασική κατηγορία του καταγγέλλοντος το ότι στους όρους του διαγωνισμού “φωτογραφίζεται” ένας και μόνος πιθανός ανάδοχος. 
Τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο καταγγέλλων έγιναν σε ΟΛΟΥΣ μας γνωστά από κείνη την ώρα.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, ο κος δήμαρχος απαντά με δελτίο Τύπου και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη “απόλυτα συκοφαντικό δημοσίευμα συμβούλου μείζονος αντιπολίτευσης”.
Επίσης είναι δεδομένη και η παρασκηνιακή πίεση σε τοπικά Μέσα και blogs να μη δημοσιεύσουν το κείμενο Βροχαρίδη. 
Μάλιστα ένα blog υπερθεμάτισε τόσο που δημοσίευσε τη διάψευση...
και όχι την καταγγελία!!! 
Όσον αφορά την ουσία της κατηγορίας, στο δελτίο Τύπου του δημάρχου παρουσιάζονται επτά (7) ανάλογοι διαγωνισμοί που αφορούσαν ποσά ανάλογα με του δικού μας, οπότε και τις ανάλογες βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης που λογικά αντιστοιχούν σε περισσότερους του ενός πιθανού ιδιώτη-αναδόχου, ως απάντηση στις κατηγορίες Βροχαρίδη. 
Εμφανές είναι επίσης το ότι στο κείμενο του δελτίου Τύπου περισσότερο προβάλλεται το αναποτελεσματικό παρελθόν του κου Βροχαρίδη ως αντιδημάρχου Καθαριότητας και η καταταλαιπωρημένη μας ανάγκη για καθαριότητα. 

Χθες, Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κος Βροχαρίδης απάντησε και στο δελτίο Τύπου του κου δημάρχου, επισημαίνοντας κυρίως ότι από τους επτά (7) διαγωνισμούς που επικαλέστηκε στο δελτίο Τύπου ο κος δήμαρχος, δυο (2) μόνο τελεσφόρησαν, οπότε και υπάρχουν από την εκτέλεσή τους οι ανάλογες βεβαιώσεις καλή εκτέλεσης έργου. 
Και οι δυο όμως διαγωνισμοί-έργα δυο διαφορετικών Δήμων, οδηγούν ...σε μια εταιρεία!!!

Απαντώντας με τη σειρά του ο κος δήμαρχος, είπε πολλά και πιθανώς σημαντικά, επικαλέστηκε νόμους και γεγονότα -και για αρκετή ώρα-, αλλά σε 18 δευτερόλεπτα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν πράγματι ...τα 7 (επτά) είναι τα εξής 2 (δυο) ο εξής...ένας (1) [ΣΣ: δείτε το βίντεο].

Κύριε δήμαρχε,

επειδή το θέμα είναι μείζον και δαπανηρό και ζέον και ιδιαίτερα ρυπαρό (εννοώ τα σκουπίδια και ειδικά τη θερινή περίοδο)
επειδή ο χρόνος ως το καλοκαίρι είναι βραχύς και ΠΡΕΠΕΙ να μην ξαναζήσουμε την ξεφτίλα που μόνος σας περιγράψατε ουκ ολίγες φορές τα τελευταία πολλά χρόνια
επειδή είναι άλλο να χει άδικο ο κος Βροχαρίδης στην καταγγελία του και άλλο να έχει δίκιο
επειδή αν έχει δίκιο κι ο διαγωνισμός πάει για βρούβες (άγριο λαχανικό ιδιαίτερα αγαπητό σε Πελοπόννησο, Στερεά και με μεγάλη διασπορά στο οικοσύστημα της Βόρειας Εύβοιας), πρέπει να δείτε πως θα ζήσουμε ένα καθαρό καλοκαίρι, οπότε και να εξετάσετε σοβαρά την μόνη εναλλακτική -συνέχιση της σημερινής κατάστασης, οπότε και να προλάβετε εξίσου κρίσιμες προθεσμίες περί εκτάκτων κτλ κτλ-
και επειδή είσαστε ΚΑΙ δήμαρχος ΚΑΙ νομικός
ΠΡΕΠΕΙ να εξετάσετε άμεσα και ενδελεχώς το καίριο/κρίσιμο αυτό σημείο των 7=2=1 και να το ανακοινώσετε εξίσου ΑΜΕΣΑ και όχι να περιμένετε το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που μπορεί να συμβεί και σε ένα μήνα, ούτε κάποια άλλη καταγγελία. 
Γνωρίζετε ότι ήδη υπάρχουν πολλές, αν όχι καταγγελίες... ασάφειες και λαβές για σχόλια, έστω και μη ποινικώς κολάσιμα κενά. Ας τις πούμε πολιτικές ευθύνες. 
Πρώτος τα διέκρινε και τα κατέγραψε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ο της αντιπολίτευσης δεύτερος σε δύναμη κος Δημητριάδης, καμία σχέση έχων με Βροχαρίδη, Κουρίτα, Ρεμπατσιό. Γρηγορείτε. Είναι υποχρέωσή σας, όχι έκκλησή μου.
Δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.