# #

1 Αυγ 2014

Εκκωφαντική νίκη Σαμαρά στη συνάντησή του με τον Εσθονό πρωθυπουργό

2E5420D03391BAB632BE00B1C995280B
Άκρως θριαμβευτική κατάληξη για το μέλλον της χώρας είχε η συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Εσθονίας Τάαβι Ροίβας, μία συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.
Ξάφνιασμα όλων από την μεγάλη διαπραγματευτική νίκη του πρωθυπουργού η οποία δίνει πρόωρα σημαντικό αβαντάζ στη χώρα μας στην ...
επόμενη Eurovision!
Ειδικότερα, και ενώ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν λόγο για μία εθιμοτυπική πρωθυπουργική συνάντηση από την οποία δεν προσδοκούνταν από κανένα κυβερνητικό στέλεχος να αποκομιστεί κάποιο ιδιαίτερο όφελος για την πατρίδα μας, ο διάλογος των κορυφαίων πολιτικών αντρών που έλαβε χώρα μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης όπου έχει βρει κατάλυμα ο Εσθονός πρωθυπουργός, ήρθε να διαψεύσει πανηγυρικά όλους τους πολιτικούς ρεπόρτερ της χώρας.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού εξομολογήθηκε στον Εσθονό ομόλογό του ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο θαυμασμό  εδώ και πολλά χρόνια την πορεία της Εσθονίας στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, κατάφερε τελικά να τον πείσει να προτρέψει τους μουσικόφιλους και όχι μόνο κατοίκους της Εσθονίας να στηρίξουνε και αυτοί τη χώρα μας στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει,  χαρίζοντας σε αυτή το πολυπόθητο 12άρι στον επόμενη Eurovision που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Αυστρία.
«Η χώρα μας στην προσπάθειά της να ανακάμψει θα πρέπει να αρχίζει να χτίζει συμμαχίες με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.
Στα πλαίσια της υλοποίησης του παραπάνω σκεπτικού, κατάφερε να εκμεταλλευθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πατρίδα τη συνάντηση που είχα τύχη να έχω εχτές με τον Εσθονό ομολογό μου πείθοντάς τον να στηρίξει την χώρα μας στην προσπάθεια που αυτή θα κάνει στον επομένο μεγάλο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.
Μία νίκη της χώρας μας στην επόμενη Eurovision που θα λάβει χώρα τον Μάϊο του 2015 στην Αυστρίαθα αποτελέσει σίγουρα ένα πολύτιμο  εργαλείο για την ριζική αναβάθμιση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό και θα σκορπίσει παράλληλα πλατιά χαμόγελα σε όλους τους Έλληνες, χαμόγελα τα οποία ο κόσμος στην πατρίδα μας αυτή την δύσκολη περίοδο έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ».
δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία -μεταξύ άλλων- το πρωί της Παρασκευής κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Αψήφησε τον κίνδυνο του Σήφη του Κροκόδειλου και μετέβη άρον άρον  στην Κρήτη για να κλείσει την μεγάλη συμφωνία με τον Εσθονό!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε να μεταβεί την Πέμπτη στην Κρήτη παρά το γεγονός ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα το νησί βρίσκεται στο έλεος του δίμετρου κροκόδειλου Σήφη ο οποίος λόγω της εμφανούς ανευθυνότητας των αστυνομικών αρχών συνεχίζει να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και να προξενεί ανενόχλητος τον τρόμο στον διάβα του.
Ο μεγάλος κίνδυνος που ελλόχευε εξαιτίας της παρουσίας του Σήφη στο νησί ήτανε και ο λόγος που τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας έξω από το ξενοδοχείο που έλαβε χώρα η επιτυχής για την χώρα μας συνάντηση ήτανε δρακόντεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.