# #

29 Ιουλ 2014

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ…..ΕΛΕΟΣ….

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Λεφτα υπάρχουν… Για τον Μπομπολα!



ΤΟΚΟΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΦΠΑ ?
ΤΟΚΟΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? 
5,7 εκατ ευρω εν μεσω μνημονιακης καταστροφης ολων των επαγγελματιων στην Ελλαδα ?
Ο Μορεας ανηκει στον Ακτωρα του Μπομπολα:

Σημειώνεται ότι η διάρκεια της Σύμβασης Παραχώρησης της Μορέας Α.Ε. είναι 30 χρόνια. Μέχρι στιγμής, φέρεται να της έχουν καταβληθεί 271,7 εκατ. ευρώ και υπολείπεται η καταβολή 70,2 εκατ. ευρώ.

Λόγω καθυστέρησης στην έναρξη παραχώρησης, το Δημόσιο αποζημίωσε τον παραχωρησιούχο με 68,44 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο παραχωρησιούχος έχει λάβει 13 εκατ. ευρώ για πρόσθετες αρχαιολογικές εργασίες. Επομένως, η Μορέας Α.Ε. έχει λάβει μέχρι στιγμής 353,1 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο και έχει εισπράξει από διόδια 114,5 εκατ. ευρώ. Το έργο έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό άνω του 80%. Απομένει η ολοκλήρωση των τμημάτων του Περιμετρικού Καλαμάτας και του μεγάλου κλάδου Λεύκτρο – Σπάρτη, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2014.
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :
Για τη νέα εργολαβική αξίωση της Μορέας Α.Ε. στο έργο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα – Λεύκτρο – Σπάρτη, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Σταύρος Καλογιάννης, υπέγραψε απόφαση πίστωσης (αριθμός πρωτοκόλλου ΕΠΠ/Π2/Φ16/15037 της 4/4/2013) συνολικού ύψους 239.311 ευρώ, εις βάρος της πίστωσης έργου, για τις αμοιβές της επιτροπής διαιτησίας.
Ξερετε ποιος ανελαβε τον ρολο εκπροσώπου της κοινοπραξίας Μορέας Α.Ε. ;
Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ. (Μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ο Ρόβλιας ήταν υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, όπως επίσης βουλευτής ΠΑΣΟΚ συνεχώς από το 2004 μέχρι το 2012.)
Αυτααα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.