# #

30 Ιουλ 2014

Τελικά αυτή η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου τους πόνεσε πολύ

images

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ σχολιάζοντας στο MEGA τη συναυλία της Χ.Αλεξίου για τις καθαρίστριες, όπου η τραγουδίστρια υποστηρίζοντας τις απολυμένες είπε «είμαστε όλοι καθαρίστριες», σχολίασε:

«Είμαστε όλοι καθαρίστριες, ειδικά οι γυναίκες είμαστε όλες καθαρίστριες και αλλά τώρα και οι άνδρες. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι. Θεωρώ προσβολή και ύβρη να ...ασχολούμαστε όλη την ημέρα με αυτό το θέμα, όταν έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους».

Δηλαδή δεν είναι «ύβρις» να προσθέτεις ακόμα 600 ανέργους στους 1.500.000 και μάλιστα χωρίς κανένα δημοσιονομικό όφελος αφού τα συνεργεία καθαρισμού κοστίζουν περισσότερο!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ σχολιάζοντας επίσης στο MEGA (το κανάλι που όλα μας τα λέει και όλα μας τα εξηγεί) είπε: «Έχουμε κάποιες κυρίες συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες καθόλα που ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν και μάλιστα πληρώνονταν και πολύ καλά. Ο εργοδότης τους, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, χρεοκόπησε και αποφάσισε την απόλυσή τους. Έρχεται τώρα η κυρία Αλεξίου, ο κ. Βίτσας και λένε όχι, πρέπει να τους επαναπροσλάβει το ελληνικό Δημόσιο. Η κυρία Αλεξίου θα κάνει συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του MEGA; Για να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα».

… Δηλαδή δεν είναι λαϊκισμός να προσπαθείς να φέρεις σε αντιπαράθεση τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα με αυτούς στο Δημόσιο.

Τελικά αυτή η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου τους πόνεσε πολύ και τους πόνεσε γιατί ήταν μια συναυλία που ένωσε τον κόσμο και τόνωσε το ηθικό του. Οι κυβερνώντες θέλουν τον κόσμο διαιρεμένο, έρμαιο του «κοινωνικού αυτοματισμού», την μία ομάδα πολιτών απέναντι στην άλλη, έτσι ώστε να μην μπορούν να ομονοήσουν και να δημιουργήσουν μια κρίσιμη μάζα πολιτών διεκδικητική απέναντι στην κυβέρνηση και τους δανειστές μας.

Εύχομαι το παράδειγμα της Χαρούλας να το ακολουθήσουν και άλλοι άνθρωποι της Τέχνης και το Πολιτισμού και να γίνουν ταγοί στον αγώνα απέναντι στην απανθρωπιά των μνημονίων.

Εύχομαι επίσης αύριο – μεθαύριο που θα βγουν στρατιωτικοί, λιμενικοί και αστυνομικοί στο δρόμο για να διεκδικήσουν το δίκιο τους, οι πολίτες να τους συμπαρασταθούν (ιδιαίτερα στους τελευταίους παρόλο, που η αντιπαράθεση μαζί τους αυτά τα χρόνια των μνημονίων ήταν σφοδρή) και όλοι μαζί να διαδηλώσουν για ένα καλύτερο σήμερα !

Βλάσης Μανθογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.