20 Μαρ 2014

Λίγα λόγια αντί μνημοσύνου για τον Πέλεκα


 Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Λεμονόπουλου που αφορούν τον καθαρισμό του Πέλεκα θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:

1. Για τις  300.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την καθαριότητα του Πέλεκα  με αμφίβολα αποτελέσματα, ακόμη περιμένουμε να δούμε τις νόμιμες διαδικασίες και τα παραστατικά στοιχεία εκείνης της δραστηριότητας, η οποία προφανώς δεν ήταν δωρεά της διοίκησης, αλλά χρήματα από τα ταμεία του Δήμου και των φορολογούμενων δημοτών.

 2. Πολλοί εθελοντές θυμούνται ότι εκείνη την εποχή που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα, πηγαινοέρχονταν φορτηγά  για τη μεταφορά των.. μπαζών χωρίς τη παρουσία των υπηρεσιών του Δήμου για την καταγραφή των φορτίων.  Θα θέλαμε να δούμε με ποιο τρόπο τακτοποιήθηκαν στο τέλος οι λογαριασμοί με τους ιδιώτες   μεταφορείς, ως υποχρέωση της διοίκησης του δήμου στο πλαίσιο ενός  οικονομικού απολογισμού.

3. Αν η σημερινή διοίκηση κατέβαινε σε δραστηριότητες καθαριότητας μαζί με τους πολίτες θα τη χαιρέτιζαν όλοι ως δείγμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας αλλά αντί αυτού, ασκούν κριτική εναντίον των πολιτών που συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις! Ντροπή τους!

Μέχρι, λοιπόν, να σταματήσουν,  ο κ. Λεμονόπουλος και η παράταξή του την άνιση σύγκριση των δυνάμεων των εθελοντών με ένα φορέα όπως είναι ο δήμος, ας πέσουν οι τόνοι  και κι ας σταματήσει η κριτική  γιατί τα ψέματα περίσσεψαν.


Εθελοντές για τον Πέλεκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.