# #

7 Μαρ 2014

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στη Βουλή !

 Πέρασαν άρθρο που απορρίφθηκε χωρίς πλειοψηφία !!!


Στα κάγκελα παραμένουν οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης για το επεισόδιο που σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος της Βουλής Χ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε την έγκριση άρθρου με πλειοψηφία, ενώ εγκρίθηκε μόνο από τους... γαλάζιους βουλευτές.

Σε ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν:
«Η Κυβέρνηση με εκτελεστικό όργανο τον Προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μαρκογιαννάκη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο: εκτροπή και πραξικοπηματικές διαδικασίες, εκεί όπου η δημοκρατία δεν βολεύει».«Έφθασε να κάνει δεκτό άρθρο (το 30) που απορρίφθηκε πανηγυρικά. Δηλαδή, νοθεία στην ψηφοφορία, αναγορεύοντας "πλειοψηφία" μόνον τη Ν.Δ., που μόνη της ψήφισε το άρθρο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα και κοινοβουλευτικές ομάδες» προσθέτουν.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή και μεταξύ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Σοφίας Βούλτεψη με τον κ. Λαφαζάνη να καλεί να αποκατασταθεί ότι το άρθρο 30 στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας δεν πέρασε, μιλώντας για ευτελισμό των θεσμών.

Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Μαρκογιαννάκη λέγοντας ότι δεν πρόκειται για «πραξικόπημα» αφού ισχύει η αρχή της δεδηλωμένης, ωστόσο δέχτηκε την απάντηση του κ. Λαφαζάνη ότι «δεν είστε μονοκομματική κυβέρνηση, αλλά συνεργασίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.