# #

20 Φεβ 2014

Μ(άθετε) Κ(ονόμα) Ό(λοι)



 
Αφού κάποια ΜΚΟ (και όχι και πολύ... "Μ") απέσπασε 20 εκ. ευρώ για τονκαθαρισμό της... Μαύρης Θάλασσας, νομίζω πως δικαιούμαστε κι εμείς να       φτιάξουμε μια ΜΚΟ.
 
Τι μας μένει μόνο;
Ένα ευφάνταστο όνομα.
Την αγαθοεργία θα τη βρούμε, αρκεί να βρούμε το κατάλληλο όνομα.

Λοιπόν, θα κάνω κάποιες προτάσεις και περιμένω κι από σας τις δικές σας.
Τις καλύτερες θα τις στείλουμε στο Υπουργείο Εξωτερικών, για να μας στείλει κάνα φράγκο γιατί ξεμείν.... εεεεε.... γιατί επείγουν οι αγαθοεργίες! 

1) Οργάνωση για το ξεκόλλημα φύλλων λεύκας από παρμπρίζ αυτοκινήτων παρκαρισμένων κάτω από δέντρα την άνοιξη. (Ο.ΞΕ.ΦΥ.ΛΕ.Π.Α.)

2) Διεθνής κίνηση για την αφαίρεση ανεπιθύμητης μαγιονέζας από προ-συσκευασμένα σάντουιτς περιπτέρων. (ΔΙ.Κ.ΑΦ.Α.ΜΑ.ΠΡΟ-ΣΥ.ΣΑ.)


3) Ευρωπαϊκός οργανισμός για την αντικατάσταση των απαρχαιωμένων CD από σύγχρονα μέσα αντιμετώπισης των περιστεριών στα μπαλκόνια. (Ε.ΟΡΓ.ΑΝΤ.ΑΝΤΙ.ΠΕΡΙ.ΜΠΑ.)

4) Παγκόσμιος οργανισμός για την ανεύρεση χαμένων ζαριών κάτω από καναπέδες εν ώρα ζατρικίου (σ.σ. τάβλι). (Π.ΟΡΓ.ΑΝΕ.ΧΑ.ΖΑ.)

5) Διεθνής ομάδα εθελοντών για την ανάσυρση τηλεχειριστηρίων, απολεσθέντων κάτω από μαξιλάρια πολυθρονών. (Δ.ΟΜ.ΕΘ.ΑΝΑ.ΤΗΛ.)

6) Εθελοντική ομάδα δράσης για τον καθαρισμό τοίχων από τα άιματα σκοτωμένων κουνουπιών. (Ο.ΔΡΑ.ΚΑΘ.ΑΙ.ΣΚΟ.ΚΟΥ)

7) Οργάνωση για τον ανεφοδιασμό των Πακιστανών στα φανάρια με κουβάδες καθαρού νερού για την βελτίωση του καθαρισμού τζαμιών αυτοκινήτων. (ΟΡΓ.ΑΝΕ.ΠΑ.ΦΑ.ΚΑΘ.ΥΔΡΟ.Β.ΚΑ.ΤΖΑΜ.ΑΥΤΟ.)

8) Παγκόσμια κίνηση για το σΦουγγάρισμα των νερών των καταρρακτών του Νιαγάρα (ΠΑΓ.ΚΙ.ΣΦΟΥ.ΝΕ.ΚΑ.ΝΙΑ.)
9) Διεθνές παρατηρητήριο αποτελεσμάτων κατάποσης οινοπνευματούχων μέσω της μεθόδου του "μονορρούφι" (ΔΙΕ.ΠΑΡ.ΑΠΟ.ΚΑΤ.ΟΙΝΟ.ΜΕ.ΜΟΝΟΡ.)


10) Φόρουμ για την διεκδίκηση προσφοράς ίσου μεγέθους τυριών και σαλαμιών σε συσκευασίες για τοστ και για τη μείωση του καθαρίσματος τοστιέρας. (ΦΟ.ΠΡ.Ι.ΜΕ.ΤΥ.ΣΑΛ.ΣΥ.ΤΟ.ΚΑΘΑ.ΤΟΣΤ.)

ΥΓ.: Επειδή σκοπεύουμε να ζητήσουμε αρκετά μεγάλο ποσό για να κονομ....εεεε.... για να αντιμετωπίσουμε φλέγοντα ζητήματα του πλανήτη, παρακαλώ οι προτάσεις σας για δημιουργία ΜΚΟ να είναι εμπεριστατωμένες και ρεαλιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.