# #

19 Φεβ 2014

Μόνο οικειοθελής η αυτοαξιολόγηση των εκπαιδευτικών


Σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικής συμβούλου δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε ομάδες έργου καθώς και η παροχή πρόσθετης διοικητικής εργασίας εκτός ωραρίου από τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας που εμπλέκονται στην διαδικασία της αυξιολόγησης. Η νομική σύμβουλος της ΔΟΕ προσθέτει πως ο χαρακτήρας της αυτοαξιολόγησης έχει οικειοθελή χαρακτήρα σύμφωνα με το άρθρο 3 του π.δ. 152/2013 που προβλέπει, ότι συμμετοχή στην διαδικασία αυτοαξιολόγησης αποτελεί αξιολογούμενο κριτήριο στα πλαίσια της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Η ΔΟΕ καλεί τους Συλλόγους Διδασκόντων  να μη συγκροτήσουν τις ομάδες εργασίας ώστε να μην ξεκινήσουν οι ..
διαδικασίες της αυτοαξιολόγησης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αξιολόγηση
Διαβάστε στο παρακάτω σύνδεσμο τη γνωμοδότηση νομικής συμβούλου σχετικά με το αν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις ομάδες εργασίας της αυτοαξιολόγησης. Η γνωμοδότηση αυτή ενισχύει και με νομικά επιχειρήματα την απόφαση του Κλάδου να μην αποδεχτεί τις μεθοδεύσεις της επιβολής της αξιολόγησης - χειραγώγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τη Γνωμοδότηση που ενισχύει και με νομικά επιχειρήματα την απόφαση του Κλάδου να μην αποδεχτεί τις μεθοδεύσεις της επιβολής της αξιολόγησης - χειραγώγησης

www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.