# #

6 Ιουλ 2013

Οι νέοι Ελληνες ξύπνησαν! Η επανάσταση δεν αργεί!



Κι εκεί που νομίζεις ότι η ελπίδα θα έρθει από την νέα γενιά, έρχεται μεταξύ άλλων και το παρακάτω video το οποίο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σωτηρία....




Τελικά, -και μην μου μιλήσει κανείς για γενικεύσεις, μιλάω για την τεράστια πλειοψηφία της- η ελληνική νεολαία δεν είναι παρά μια μικρογραφία των γονιών τους, ένα κακέκτυπο ενός life style που νομίζαμε νεκρό. 
Συνεχίζουν την αναπαραγωγή της ίδιας χυδαιότητας, παραμένοντας λοβοτομημένοι και συνειδητά απαίδευτοι, προκλητικά αδιάφοροι απέναντι στο τέρας.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν ότι ήταν και οι γονείς τους, παραμένοντας μέσα στον βούρκο, χωρίς ίχνος θέλησης για καινούριους δρόμους , νέα ηθική και αισθητική. Αρκούνται στο να υπακούουν τυφλά τα “πρότυπα” και να μην τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο από την δική τους καλοπέραση.  
Αυτή η φαυλότητα είναι που έχει δημιουργήσει πολίτες κοινωνικά αμόρφωτους, με άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους και πρόθυμους να ξεπουληθούν για να μπορούν να φωνάζουν: “ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ!!!”
ΥΓ. Την ίδια ώρα  σε χώρες σαφώς πιο πολιτισμένες….
1044261_536122213090594_1740483916_n

2 σχόλια:

  1. Και εσύ το ίδιο πράγμα είσαι. Ημιμαθης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλή παρατήρηση για ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας μας δυστυχώς.
    Η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι πολύ δύσκολη για όλα τα νέα παιδιά που οι γονείς τους δεν φρόντισαν καθόλου για την πνευματική τους καλλιέργεια ή να έχουν διεξόδους σε πιο ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να τους δώσουν χαρά από το να πας στη Μύκονο να επιδεικνύεις το κρέας-σώμα. Οταν τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο πού θα στραφούν? Στους γονείς τους? Αφού και αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι μας έχουν περικυκλώσει 1002 κίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.