8 Νοε 2013

Οι έλληνες πολίτες θα έχουμε την χαρά να δούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας για... τέταρτη φορά στην Βουλή στον ενάμιση χρόνο της θητείας του!

 Διαβάζω από χθες το βράδυ τους μηχανισμούς προπαγάνδας του καθεστώτος να ψελλίζουν διάφορα κωμικά, ενδεικτικά του σεβασμού τους στην λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών της. 
Αναφέρομαι στις διάφορες "μαχαιριές στην χώρα μας" και "στα δωράκια του Αλέξη στον Σαμαρά"
Αναφέρομαι στην σοβαροφανή κριτική που ασκείται στην πρόταση μομφής ότι θα συσπειρώσει την συμπολίτευση και ότι χάνει για τους επόμενους έξι μήνες η αξιωματική αντιπολίτευση το κορυφαίο κοινοβουλευτικό χαρτί της. 
Αν δεν έριχνε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ το γάντι στους Σαμαρά Βενιζέλο,
αυτοί που διακινούν σήμερα όλα αυτά θα τον κατηγορούσαν ότι κάνει πλάτες στην κυβέρνηση.    

Ας κλείσουμε, λοιπόν, τα αυτιά μας στην προπαγάνδα και ας τα ανοίξουμε για να ακούσουμε τι θα απολογηθεί ο κ. Σαμαράς στην Βουλή για την αυταρχική διακυβέρνηση της χώρας, για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, για την συγκάλυψη Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, για την φορολογική ληστεία του ελληνικού λαού, για τα νέα μέτρα που προανήγγειλε ο Τόμσεν. 
Άλλωστε οι έλληνες πολίτες θα έχουμε την χαρά να δούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας για... τέταρτη φορά στην Βουλή στον ενάμιση χρόνο της θητείας του! 
  
Υ.Γ. Η ΔΗΜΑΡ, που είναι χωρισμένη στα τρία, δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ "γιατί εξυπηρετεί τις εσωκομματικές ισορροπίες του ΣΥΡΙΖΑ». Προφανώς, γιατί την ενδιαφέρουν περισσότερο... οι κυβερνητικές ισορροπίες μην τυχόν και μας προκύψουν τίποτα κάλπες και ψάχνει η... "υπεύθυνη Αριστερά" την ψήφο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.